Buget de început / Un potențial francizat Coding Giants ar trebui să aibă minimum 6.000 – 7.000 de Euro pentru investiții.
Joi
15.08.2019
Francizorul Coding Giants planifică extinderea în străinătate. Credeți că există potențial pentru dezvoltarea rețelei și în România?
 

Școlile de programare nu se plâng de lipsa elevilor. Dezvoltatorii IT fac parte încă dintre cei mai căutați specialiști de pe piața muncii. În plus, cererea pentru astfel de cursuri în România este alimentată de reforma curriculumului informatic care vizează introducerea învățării programării în școli. Iar acest lucru se traduce într-un interes crescut pentru cursurile de programare IT pentru copii, cum sunt și cele organizate prin rețeaua poloneză de franciză Coding Giants. “Coding Giants este o rețea de școli de programare în care educăm tinerii interesați de noile tehnologii și de programarea pe computer. Am înființat școala în 2015 ca absolvenți ai Facultății de Electronică și Tehnologie a Informației din cadrul Universității de Tehnologie din Varșovia. Scopul nostru este să instruim tinerii să lucreze pe calculator, pentru a putea răspunde nevoilor de pe piața muncii moderne în viitor, fără complexe. Ne dorim să insuflăm pasiunea pentru programare cât mai multor tineri, deoarece considerăm că învățarea programării nu dezvoltă doar abilitățile digitale care asigură un început mai bun în carieră, ci stimulează și dezvoltarea gândirii logice” - spune Radosław Kulesza, co-fondator al Școlii Coding Giants.

Francizorul are în prezent o rețea de 60 de centre proprii și 26 de centre în franciză, în 55 de orașe din Polonia. “Interesul pentru cursurile de programare este foarte mare și în afara Poloniei, motiv pentru care am decis să oferim licența noastră de afaceri și antreprenorilor din alte țări. La început am vrut să oferim serviciile noastre spaniolilor – și acum înființăm prima noastră unitate proprie în Barcelona - și locuitorilor din țările balcanice” - adaugă Radosław Kulesza. “Ne dorim să dezvoltăm rețeaua de centre Coding Giants în România prin franciză master pentru întreaga țară sau regiune, dar suntem dispuși să oferim și licențe pentru a opera unități individuale.” 

Un potențial francizat Coding Giants, indiferent dacă vrea să deschidă o școală de programare în Polonia sau în România, ar trebui să aibă minimum 6.000 – 7.000 de Euro pentru investiții. Este important să aibă, de asemenea, un spațiu comercial cu o suprafață de aproximativ 30 m2, care trebuie echipat cu birouri și scaune, precum și cu un proiector. Francizorul estimează costul echipamentului la aproximativ 700 de Euro. În plus, veți avea nevoie de laptopuri pentru studenți.

Taxa inițială de franciză depinde de dimensiunea orașului și variază între 1.800 și 4.600 de Euro. Francizorul oferă know-how, instruire, acordă licența pentru materialele didactice, pune la dispoziție materialele publicitare și acordă acces la sistemul CRM. Francizatul poate decide dacă preferă să plătească o taxă lunară constantă (la începutul colaborării este de 70 de Euro) sau un procent din venituri. Francizorul garantează că investiția se recuperează după 6-8 luni de la demararea activității.

“Datorită specificului industriei și a necesității de a oferi cursuri de înaltă calitate, avem nevoie de francizați care au cel puțin cunoștințe de bază de programare și IT. Considerăm că acestea sunt abilitățile necesare pentru menținerea calității în centrele Coding Giants" - explică Radosław Kulesza.

Informații privind condițiile de achiziționare a unei francize Coding Giants în România sunt prezentate în oferta de franciză, disponibilă mai jos. 


Patru fondatori / Școala Coding Giants a fost fondată de patru absolvenți ai Facultății de Electronică și Tehnologia Informației a Universității de Tehnologie din Varșovia.
Business Development Manager

Subiecte populare in Forum

Femeile conduc francizele educaţionale

Este un domeniu in care ar trebui investit pentru ca este vorba de viitorul nostru

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Femeile conduc francizele educaţionale

Domeniul educational este pentru femei ca o manusa,de fapt ele sunt creatoarele si cunosc mai bine copiii

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica nu-i grea totul depinde de dascali iar daca iti merge mintea ajungi sa te distrezi.Am muncit mult ca sa-i descifrez tainele...cine nu a auzit de GHEBA 

4 Declaratii
Final 21.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Asa e..rolul profesorului de matematica e f important si daca de mic nu ai noroc nici mai tarziu nu cred... 

4 Declaratii
Final 20.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Avem tineri destepti care din pacate cand ajung la maturitate ajung sa regrete ca nu s-au nascut in alta tara

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica depinde foarte mult de profesor,de felul cum se face inteles de invatacei,Niciodata nu ai sa intelegi matematica cand cel de la catedra iti spune sa conspectezi de...

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Afacere din propria locuinţă

Investitiile in educatia viitoarei generatii este inestimabila si nobila.Desi raspunsul nu este deloc onorabil pentru noi intrebarea este: ce lasam mostenire generatiilor...

3 Declaratii
Final 27.01.2015
Afacere din propria locuinţă

Copiii sunt atrasi de puzzle-uri , jocuri logice dat la capitolul citit stau prost...Asa eram si noi la varsta copilariei si asa cred ca au fost toti copiii...

3 Declaratii
Final 26.01.2015