Te invităm la Conferința “Francize la Raft”!

9 octombrie 2019 / Conferința de Francize este un eveniment organizat de PROFIT system România în parteneriat cu EXPO Shop.
Miercuri
21.08.2019
Înscrie-te acum și beneficiază de acces gratuit la Conferința “Francize la Raft” de la Romexpo - București!
 

Conferința Francize la Raft este un eveniment organizat de PROFIT system România, fondator al portalului https://franchising.info.ro/ și va avea loc în data de 9 octombrie 2019, la Romexpo, între orele 15:00 - 18:00

Conferința “Francize la Raft” este pentru tine dacă:

  • ești interesat să pornești o afacere în sistem de franciză,
  • ești deja antreprenor, însă afacerea ta are nevoie de un sistem dovedit de franciză pentru a avea șanse reale de reușită,
  • vrei să afli de la specialiști din domeniu ce se întâmplă pe piața francizelor,
  • ești în căutare de idei pentru a demara propria ta afacere.

Conferința va fi găzduită de EXPO Shop, singura expoziție din România dedicată industriei de retail. La EXPO Shop, găsești într-un singur loc soluții pentru dezvoltarea și optimizarea afacerilor, soluții pentru retail-ul de viitor, te întâlnești cu profesioniștii comerțului, afli informații actualizate despre acest segment în continuă transformare, participi la conferințe cu teme interesante și de actualitate, pe scurt ... participi la un eveniment unic! "EXPO Shop este locul unde retail-ul de mâine se întâmplă azi" - declară organizatorii.

În perioada 9 – 11 Octombrie 2019, te așteptăm la ROMEXPO, Pavilion C1, STAND 67, alături de francizori de renume din România, pe care îi poți cunoaște direct. Menționăm doar câțiva dintre aceștia ... 5 to go, Bella Italia, Fornetti, Pegas, Ritter Broker, dar vă așteaptă și alte surprize. 

Pentru a beneficia de acces gratuit la Conferința “Francize la Raft” din 9 octombrie, completează acum formularul atașat mai jos. Vom reveni cu programul conferinței și cu mai multe detalii în decursul lunii septembrie.

PROFIT system România face parte din Grupul internațional PROFIT system, companie care asigură servicii specializate de consultanță în dezvoltarea afacerilor în franciză, prin cele 15 birouri deschise în țări din Europa și Asia. Grupul internațional PROFIT system și-a început activitatea în Polonia, în 1998.

În România, suntem prezenți de aproximativ 7 ani și observăm o cerere din ce în ce mai mare pentru sistemele de franciză care dau viitorilor beneficiari o afacere la cheie, testată de francizori, ceea ce ne confirmă faptul că piața locală a francizelor este în expansiune. Compania asigură o gamă complexă de servicii și produse pentru sectorul afacerilor în franciză, inclusiv sprijin complet pentru dezvoltarea afacerilor clienților noștri în țările în care suntem prezenți (Polonia, Italia, Ungaria, Cehia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Croația, Macedonia, Letonia, Lituania, Rusia, Ukraina, Dubai).


Imagini EXPO Shop / 2018
Înregistrare la Conferința “Francize la Raft” - 9 octombrie 2019
Înregistrare la Conferința “Francize la Raft” - 9 octombrie 2019
If you see this, leave this form field blank
Business Development Manager