Ești francizor? Vizezi expansiunea internațională?

Expo Franchise Warsaw / 17 - 19 octombrie 2019 / Șansa de a-ți extinde business-ul în Europa te așteaptă la Expo Francize Varșovia
Vineri
13.09.2019
Ai vrea să îți extinzi business-ul în Europa, prin francizare? Află la EXPO FRANCIZE Varșovia cum te putem ajuta să te dezvolți pe plan internațional!
 

Completează chestionarul atașat articolului și ai bilet de intrare GRATUIT la EXPO FRANCIZE Varșovia!

Expoziția de francize din Polonia înseamnă trei zile de întâlniri de afaceri, aproximativ 200 de mărci de franciză și 7.000 de vizitatori interesați de variate oportunități de franciză.

Franchise Expo din Varșovia este cel mai mare eveniment dedicat francizelor, din Europa Centrală și de Est, care va avea loc în perioada 17-19 octombrie 2019. Evenimentul este o oportunitate excelentă pentru rețelele de franciză românești de a întâlni potențiali francizați și de a-și extinde afacerile în Europa.

Cum poți face acest lucru? Grupul PROFIT system, organizatorul expoziției, este prezent în 15 țări din Europa și din Asia și poate facilita procesul de expansiune internațională a business-ului tău. În plus, vizitatorii Expo sunt în principal antreprenori și proprietari de IMM-uri care caută o oportunitate de franciză potrivită. 

Evenimentul va avea loc la Palatul Culturii și Științei din Varșovia, unde reprezentanți din industria francizelor se vor reuni pentru cea de-a 17-a ediție. Vor fi companii care își extind afacerea prin franciză, firme de consultanță și firme de avocatură, antreprenori, investitori și oameni care intenționează să cumpere o franciză. Pe baza experienței din anii precedenți, organizatorii se așteaptă ca aproximativ 200 de expozanți să fie prezenți în acest an. Deși vor fi în mare parte companii din Polonia, numărul de francizori din străinătate care au stand la Expo crește în fiecare an.

Dacă aveți planuri serioase privind expansiunea afacerii în Europa Centrală și de Est, e momentul să vă rezervați un stand la cea mai mare Expoziție de Francize din regiune! 

Doriți să vă prezentați franciza și să recrutați francizați în Polonia sau în alte țări din Europa Centrală și de Est? Rezervați acum un stand și selectați locul potrivit pentru dumneavoastră!

Expoziția va fi organizată în 10 săli ale Palatului Culturii și Științei din centrul Varșoviei. Există 3 tipuri de locații:

Premium - locație în partea centrală a sălii, situată lângă intrare și oferă o expunere excelentă.
Standard - locație adiacentă sectorului premium, puțin mai departe de intrare.
Economică - locație pentru companiile cu bugete mai mici.
Rezervarea se poate face până la sfârșitul lunii septembrie 2019 și este valabilă de la data plății.

Firmele interesate de expunerea sau de promovarea la Expo Varșovia sunt rugate să ne contacteze la adresa de email mcoman@profitsystem.ro. 

Pentru detalii privind participarea la expoziție, completează chestionarul atașat și îți vom răspunde cât mai curând posibil.


Networking la cote înalte / Grupul PROFIT system, organizatorul expoziției, este prezent în 15 țări din Europa și din Asia și poate facilita procesul de expansiune internațională a business-ului tău.
Datele tale de contact
Datele tale de contact
If you see this, leave this form field blank
Business Development Manager

Articole citite

Livrările la domiciliu, o soluție de criză /01.04.2020

Italia este prima țară europeană puternic afectată de criza Coronavirus. Elena Delfino, redactor șef al START-FRANCHISING.it, ne spune că economia a avut puternic de suferit dar există întotdeauna antreprenori care găsesc căi să meargă mai departe.

Târgul de francize de la Paris, amânat pentru toamnă /31.03.2020

Franchise Expo Paris, care se ține în mod tradițional la sfârșitul lunii martie și reunește peste 35.000 de vizitatori la fiecare ediție, a fost reprogramat pentru luna octombrie a.c., aceasta fiind a doua reprogramare cauzată de epidemia de coronavirus.

Recomandări pentru sistemele de franciză - 2 /24.03.2020

Continuăm seria de recomandări făcute de expertul american Michael Sturm pentru ca francizorii și francizații să gestioneze criza Coronavirus, astfel încât să înregistreze cât mai puține pagube.

Recomandări pentru sistemele de franciză /23.03.2020

Pentru a gestiona criza Coronavirus cu cât mai puține pagube, știind că nicio afacere nu poate scăpa complet neafectată, sistemele de franciză ar putea să ia în considerare câteva recomandări făcute de litigatorul american Michael Sturm.

Târgul de francize de la Paris, amânat /19.03.2020

Cel mai mare târg de francize din Europa – Franchise Expo Paris, care se ține în mod tradițional la sfârșitul lunii martie și care reunește în medie peste 35.000 de vizitatori, a fost amânat de organizatori până la sfârșitul lunii mai.