Alegeți franciza la Expo Francize Polonia!

200 de mărci de franciză și 7.000 de vizitatori / Expo Francize Varșovia este cel mai mare eveniment din Europa Centrală și de Est, dedicat francizelor.
Vineri
04.10.2019
Expo Francize Varșovia, 17-19 octombrie 2019. Obține acum biletul gratuit de participare la Expo!
 

Expo Francize Varșovia: trei zile de întâlniri de afaceri, 200 de mărci de franciză și 7.000 de vizitatori interesați de noi oportunități de franciză.

Expo Francize Varșovia este cel mai mare eveniment de franciză din Europa Centrală și de Est. Este locul perfect pentru a face schimb de contacte și a întâlni potențiali parteneri de afaceri. Pentru companiile de franciză este o oportunitate excelentă de a cunoaște potențiali francizați și de a-și dezvolta afacerile în Polonia. Pentru antreprenorii internaționali este oportunitatea unică de a găsi un nou brand de franciză de succes pe care îl pot lansa în țările lor. În acest an, în afară de brand-urile care operează deja în Polonia, vor participa ca expozanți reprezentanții unor mărci de franciză din Statele Unite, Germania, Italia, Ungaria, Croația și Ucraina.

Vizitatorii Expo sunt în principal antreprenori și proprietari de IMM-uri care caută o oportunitate bună de franciză.

- Participăm ca expozanți la Expo Francize Varșovia deoarece continuăm să ne dezvoltăm rețeaua de franciză și să căutăm noi francizați. În cadrul edițiilor anterioare ale Expo, au fost mulți vizitatori interesați de standul nostru și nu putem să lipsim nici în acest an - spune Krzysztof Stępień, Manager Senior de Franciză - McDonald Polonia.

Găsește în Polonia franciza care ți se potrivește!

Obține un bilet gratuit la Expo Francize Varșovia!

Accesați link-ul https://bilet.franczyza.pl/#, înregistrați-vă și introduceți codul promoțional NVOSMR.

Veți primi un e-mail cu un bilet gratuit, valabil pentru toate zilele Expo. Tipăriți biletul sau salvați-l pe telefon și veniți cu acesta la Expo.

Notă: Codul promoțional este valabil până în data de 19 octombrie 2019.

Ne vedem la Varșovia!

Mai multe informații sunt disponibile pe http://franchiseexpo.pl/


Expoziția are loc pentru al 17-lea an consecutiv. / Locul de desfășurare este Palatul Culturii și Științei, dîn inima orașului Varșovia.
Cipele, Kristijano Ronaldo
Business Development Manager