Noi oportunități de investiții în România

Regus & Spaces / Ambele mărci din Grupul IWG se extind cu succes la nivel mondial.
Miercuri
20.11.2019
Popularitatea birourilor în sistem co-working crește de la zi la zi, fapt demonstrat de IWG care a deschis 156 de noi unități în 34 de țări, în prima jumătate a anului 2019. Cine este IWG?
 

Sistemul de franciză IWG (International Workplace Group) înregistrează succes din Australia și până la Paris, iar grupul operează mai multe unități sub numele de marcă Regus sau Spaces, sub care se va deschide și prima unitate în Ungaria, până la sfârșitul lunii noiembrie.

Conform unui sondaj recent realizat de The Instant Group, birourile co-working reprezintă deja 5% din birourile din întreaga lume. În următorii 5 ani, acest număr se va dubla, potrivit experților, deoarece tot mai multe companii optează pentru acest serviciu.

Se remarcă faptul că birourile în sistem co-working reprezintă o nouă tendință în contextul în care din ce în ce mai mulți antreprenori sau directori de companii susțin că angajații sunt mai eficienți și mai fideli companiei pentru care lucrează, dacă pot beneficia de soluții flexibile - practic, de un program flexibil. Drept urmare, tot mai mulți oameni lucrează de acasă sau de la birourile în sistem co-working.

Oare merită să urmezi acest val și să profiți de oportunitățile de investiție de pe piața birourilor co-working? Este România o piață pregătită pentru acest stil nou de muncă?

IWG (International Workplace Group) este cel mai important furnizor mondial de servicii de co-working, cu o experiență de peste 30 de ani și este acum pregătit să-și extindă rețeaua de franciză în România și să ajute potențiali parteneri de franciză să obțină succes pe plan local.

IWG oferă investitorilor o oportunitate diferită față de ce oferă alte brand-uri de franciză, dar promite un profit imens pe o piață care tocmai a început să se dezvolte în țara noastră.

IWG caută parteneri la nivel mondial, întrucât piața co-working este departe de a fi saturată. Sunt mii de angajați în toată lumea care ar fi bucuroși să lucreze de acasă sau să aibă program flexibil.

Această oportunitate de investiție este pentru Dvs. dacă:

  • vreți să investiți într-o franciză cu rată de rentabilitate ridicată
  • doriți să vă consolidați și să vă dezvoltați în continuare propriul birou
  • aveți capital de investiții suficient pentru a deschide 5 birouri în 2-3 ani
  • aveți o experiență vastă în managementul clienților
  • aveți o experiență relevantă în gestionarea unei afaceri orientate către vânzări și servicii pentru clienți
  • aveți ambiție și viziune pentru a profita de piața coworking-ului, aflată în creștere rapidă

Accesează aici videoclipul IWG: https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=wDs6jO1tCVo&feature=emb_logo

Pentru mai multe informații, accesați acum oferta de franciză https://franchising.info.ro/franciza/98/iwg/


3.400 de locații, 120 de țări și 1.100 de metropole și orașe, cu peste 2,5 milioane de clienți / Imaginați-vă că aveți șansa de a lucra cu industrii de franciză dezvoltate cu mare succes, cum ar fi restaurante sau săli de gimnastică (centre de fitness), la începutul creșterii lor explozive. Acesta este o oportunitate de dezvoltare specială, în sistem de franciză și totodată o posibilitate de a beneficia de profituri semnificative și de randamente atractive de investiție.
Business Development Manager

Subiecte populare in Forum