Educația IT, un business cu perspectivă
Academia Micilor Developeri confirmă că este vorba despre un concept de perspectivă,
profitabil atât pentru deținătorii francizei, cât și pentru partenerii lor. De la începutul anului în curs, deținătorii acesteia au deschis în București un nou centru francizat și încă unul propriu. După doar câteva luni de la decizia de a-și franciza conceptul, fondatorii Academiei Micilor Developeri au deja doi francizati iar rezultatele acestora sunt promițătoare.
Fondatorii Academiei, Oana Manga și Costin Pietraru, spun că prognozele au fost depășite, peste opt mii de copii și tineri participând, din 2013, la evenimentele organizate și la cursurile de programare software, robotică și gândire algoritmică. Peste 41% dintre copii rămân în program pe termen lung, ajungând să studieze, din anul trei, programare în linie de cod cu Java. Scopul lor este să-i transforme pe copii din consumatori în creatori de tehnologie și tot mai mulți părinți înțeleg avantajele acestei activități. Singura școală de Computer Science autohtonă are și un mare avantaj: după patru ani de studiu, cursanții obțin certificarea Oracle Java Fundations. Extrem de important pentru viitorul lor, întrucât Java ocupă primul loc în topul celor mai utilizate limbaje de programare, iar programatorii Java sunt printre cei mai bine plătiți developeri din lume.
În aceeași măsură, cei care caută să achiziționeze o franciză a Academiei Micilor Developeri și să o dezvolte își dau seama, în număr tot mai mare, că educația IT este una dintre cele mai viabile și profitabile activități în viitorul apropiat.
Cei doi fondatori apreciază că experiența lor de șapte ani pe piața educației IT din România, cei cinci de curriculum și planuri de lecții conform programei americane, dar permanent upgradate, duce, cu siguranță, fiecare centru deschis de ei sau de parteneri la o cifră anuală de afaceri de 130.000 de euro.
În perspectivă, Academia își dorește o expansiune rapidă, respectiv deschiderea de noi centre bucureștene de franciză în cartierele Bucureștii Noi, Pipera, Berceni, Titan, Băneasa și Colentina, în centre urbane mari precum Brașov, Cluj, Constanța, Oradea sau Timișoara, dar și în toate orașele cu peste 80.000 de locuitori.
Inițiatorii proiectului sunt convinși că vor găsi parteneri cu spirit antreprenorial sau intraprenorial dornici să aloce resurse financiare și timp pentru deschiderea unei școli de programare software, mai ales că, pentru aceasta, nu trebuie să aibă experiență în zona IT sau a educației.
Costin Pietraru apreciază că industria IT din România va deveni tot mai creativă și că, evaluând perspectivele, antreprenorii autohtoni vor fi tot mai interesați de acest sector educațional, mai ales în contextul în care cumpărarea de franciză este eligibilă și prin fonduri europene.
Mai multe detalii despre franciză se regăsesc în oferta de franciză Academia Micilor Developeri.
Articole citite
Ca să devii lider în educația digitală a copiilor și să le sporești șansele în viitor trebuie doar să te alături rețelei de franciză Academia Micilor Developeri.
La Academia Micilor Developeri, copiii au șansa să intre în lumea de mâine, unde tehnologia este omniprezentă, iar capacitatea de a o cunoaște este o abilitate esențială.
Într-o lume în care tehnologia devine omniprezentă, capacitatea de a înțelege și de a lucra cu ea a devenit o abilitate esențială. Una pe care ți-o oferă Academia Micilor Developeri.
Elevi ai Academiei Micilor Developeri au obținut o reputată certificare internațională
Franciza Coders Lab a lansat primele cursuri de programare în România. Francizele Coding Giants sau Academia Micilor Developeri sunt alte două francize alternative, pregătite să antreneze francizați din România, care să organizeze cursuri de programare cu tehnologii moderne.
Cele mai citite
Centrul comercial reunește un număr impresionat de brand-uri care se dezvoltă prin franciză.
Culoarea hainelor pe care le purtăm ne poate influenţa succesul sau insuccesul în afaceri.
Te asigurăm că e una dintre cele mai bune idei! Iată de ce .... conform ultimelor raportari oficiale, lanţul Fornetti a făcut un profit de 18 milioane de lei din minipateuri şi produse de patiserie.
Jumbo, lanțul de magazine grecești, continuă să-și extindă rețeaua de franciză din Balcani prin deschiderea de noi unități în 2018.
Europa a fost întotdeauna un etalon în privința modei, iar astăzi sunt multe francize de îmbrăcăminte care oferă creativitate, calitate și o afacere de succes.
Subiecte populare in Forum
Femeile conduc francizele educaţionale
Este un domeniu in care ar trebui investit pentru ca este vorba de viitorul nostru
Femeile conduc francizele educaţionale
Domeniul educational este pentru femei ca o manusa,de fapt ele sunt creatoarele si cunosc mai bine copiii
Când matematica nu e Bau-Bau
Matematica nu-i grea totul depinde de dascali iar daca iti merge mintea ajungi sa te distrezi.Am muncit mult ca sa-i descifrez tainele...cine nu a auzit de GHEBA
Când matematica nu e Bau-Bau
Asa e..rolul profesorului de matematica e f important si daca de mic nu ai noroc nici mai tarziu nu cred...
Când matematica nu e Bau-Bau
Avem tineri destepti care din pacate cand ajung la maturitate ajung sa regrete ca nu s-au nascut in alta tara
Când matematica nu e Bau-Bau
Matematica depinde foarte mult de profesor,de felul cum se face inteles de invatacei,Niciodata nu ai sa intelegi matematica cand cel de la catedra iti spune sa conspectezi de...
Afacere din propria locuinţă
Investitiile in educatia viitoarei generatii este inestimabila si nobila.Desi raspunsul nu este deloc onorabil pentru noi intrebarea este: ce lasam mostenire generatiilor...
Afacere din propria locuinţă
Copiii sunt atrasi de puzzle-uri , jocuri logice dat la capitolul citit stau prost...Asa eram si noi la varsta copilariei si asa cred ca au fost toti copiii...