Târgul de francize de la Paris, amânat

Franchise Expo Paris 2020, reprogramată / Evoluția epidemiei de coronavirus i-a determinat pe organizatori să amâne deschiderea expoziției cu două luni
Joi
19.03.2020
Cel mai mare târg de francize din Europa – Franchise Expo Paris, care se ține în mod tradițional la sfârșitul lunii martie și care reunește în medie peste 35.000 de vizitatori, a fost amânat de organizatori până la sfârșitul lunii mai.
 

Din cauza circumstanțelor legate de epidemia de coronavirus COVID-19 și în contextul deciziei guvernamentale din 29 februarie 2020 privind măsurile împotriva răspândirii epidemiei, Reed Exposition France, în acord cu Federația Franceză de Francizare, a anunțat că ediția din acest an a fost amânată și va avea loc în perioada 24-27 mai, în Pavilioanele 2 și 3 de la Porte de Versailles. Deoarece spațiile expoziționale sunt cele inițiale, nu va fi nicio modificare a standurilor.

“Sănătatea partenerilor și angajaților noștri a fost întotdeauna prioritatea noastră. Suntem pe deplin conștienți de dificultățile pe care situația actuală le-a adus tuturor clienților, partenerilor și furnizorilor noștri. Știm că numeroase întâlniri ale expozanților, la târg, reprezintă oportunități de afaceri importante pentru mulți dintre ei. Ne vom dubla eforturile pentru a sprijini clienții, expozanții și vizitatorii în pregătirea viitoarei ediții a târgului. De asemenea, dorim să  mulțumim tuturor oamenilor care ne-au încurajat și ne-au sprijinit în acest moment dificil”, a declarat Michel Filzi, președintele Reed Expositions France.

Echipa de organizare va relua contactul cu toți clienții și partenerii cât mai curând posibil pentru a pregăti împreună cea de-a 39 ediție a Franchise Expo Paris.

Târgul de franciză de la Paris este cel mai mare de acest gen din Europa. În fiecare an reunește peste 550 de expozanți – francizați și asociații de francize, precum și firme de consultanță, bănci, avocați, etc.


Târgul va avea loc în aceleași pavilioane / Pentru a simplifica reluarea activităților de organizare a Târgului, în luna mai, amplasamentul standurilor a rămas neschimbat
Ștefan Pricop
Business Development Manager

Articole citite

Livrările la domiciliu, o soluție de criză /01.04.2020

Italia este prima țară europeană puternic afectată de criza Coronavirus. Elena Delfino, redactor șef al START-FRANCHISING.it, ne spune că economia a avut puternic de suferit dar există întotdeauna antreprenori care găsesc căi să meargă mai departe.

Târgul de francize de la Paris, amânat pentru toamnă /31.03.2020

Franchise Expo Paris, care se ține în mod tradițional la sfârșitul lunii martie și reunește peste 35.000 de vizitatori la fiecare ediție, a fost reprogramat pentru luna octombrie a.c., aceasta fiind a doua reprogramare cauzată de epidemia de coronavirus.

Recomandări pentru sistemele de franciză - 2 /24.03.2020

Continuăm seria de recomandări făcute de expertul american Michael Sturm pentru ca francizorii și francizații să gestioneze criza Coronavirus, astfel încât să înregistreze cât mai puține pagube.

Recomandări pentru sistemele de franciză /23.03.2020

Pentru a gestiona criza Coronavirus cu cât mai puține pagube, știind că nicio afacere nu poate scăpa complet neafectată, sistemele de franciză ar putea să ia în considerare câteva recomandări făcute de litigatorul american Michael Sturm.

Maeștrii letoni pariază pe România /09.03.2020

Când spui steakhouse sau întrebi de cea mai bună friptură de vită din Riga, sigur spui Steiku Haoss. După două decenii și jumătate de experiență, letonii caută parteneri pe măsură în România.