Târgul de francize de la Paris, amânat

Franchise Expo Paris 2020, reprogramată / Evoluția epidemiei de coronavirus i-a determinat pe organizatori să amâne deschiderea expoziției cu două luni
Joi
19.03.2020
Cel mai mare târg de francize din Europa – Franchise Expo Paris, care se ține în mod tradițional la sfârșitul lunii martie și care reunește în medie peste 35.000 de vizitatori, a fost amânat de organizatori până la sfârșitul lunii mai.
 

Din cauza circumstanțelor legate de epidemia de coronavirus COVID-19 și în contextul deciziei guvernamentale din 29 februarie 2020 privind măsurile împotriva răspândirii epidemiei, Reed Exposition France, în acord cu Federația Franceză de Francizare, a anunțat că ediția din acest an a fost amânată și va avea loc în perioada 24-27 mai, în Pavilioanele 2 și 3 de la Porte de Versailles. Deoarece spațiile expoziționale sunt cele inițiale, nu va fi nicio modificare a standurilor.

“Sănătatea partenerilor și angajaților noștri a fost întotdeauna prioritatea noastră. Suntem pe deplin conștienți de dificultățile pe care situația actuală le-a adus tuturor clienților, partenerilor și furnizorilor noștri. Știm că numeroase întâlniri ale expozanților, la târg, reprezintă oportunități de afaceri importante pentru mulți dintre ei. Ne vom dubla eforturile pentru a sprijini clienții, expozanții și vizitatorii în pregătirea viitoarei ediții a târgului. De asemenea, dorim să  mulțumim tuturor oamenilor care ne-au încurajat și ne-au sprijinit în acest moment dificil”, a declarat Michel Filzi, președintele Reed Expositions France.

Echipa de organizare va relua contactul cu toți clienții și partenerii cât mai curând posibil pentru a pregăti împreună cea de-a 39 ediție a Franchise Expo Paris.

Târgul de franciză de la Paris este cel mai mare de acest gen din Europa. În fiecare an reunește peste 550 de expozanți – francizați și asociații de francize, precum și firme de consultanță, bănci, avocați, etc.


Târgul va avea loc în aceleași pavilioane / Pentru a simplifica reluarea activităților de organizare a Târgului, în luna mai, amplasamentul standurilor a rămas neschimbat
Ștefan Pricop
Business Development Manager