Târgul de francize de la Paris, amânat pentru toamnă

Franchise Expo Paris 2020, în octombrie / Evoluția epidemiei de coronavirus i-a determinat pe organizatori să amâne deschiderea expoziției până în toamnă
Marţi
31.03.2020
Franchise Expo Paris, care se ține în mod tradițional la sfârșitul lunii martie și reunește peste 35.000 de vizitatori la fiecare ediție, a fost reprogramat pentru luna octombrie a.c., aceasta fiind a doua reprogramare cauzată de epidemia de coronavirus.
 

Din cauza circumstanțelor legate de epidemia de coronavirus COVID-19 și în contextul deciziei guvernamentale din 29 februarie 2020 privind măsurile împotriva răspândirii epidemiei, Reed Exposition France, în acord cu Federația Franceză de Francizare, a anunțat că ediția din acest an a fost amânată și va avea loc în perioada pentru 4-7 octombrie, în Pavilioanele 2 și 3 de la Porte de Versailles. Deoarece spațiile expoziționale sunt cele inițiale, nu va fi nicio modificare a standurilor.

“Situația privind epidemia COVID-19 se schimbă zilnic, iar măsurile guvernamentale devin din ce în ce mai restrictive. Organizarea unui eveniment precum Franchise Expo Paris, la sfârșitul lunii mai, în aceleași condiții prevăzute anterior, pentru clienții noștri, parteneri și angajați, nu mai este posibilă”, a declarat Michael Filzi, președintele Reed Expositions France.

Echipa de organizare va relua contactul cu toți clienții și partenerii cât mai curând posibil pentru a pregăti împreună cea de-a 39 ediție a Franchise Expo Paris.

Târgul de franciză de la Paris este cel mai mare de acest gen din Europa. În fiecare an reunește peste 550 de expozanți – francizați și asociații de francize, precum și firme de consultanță, bănci, avocați, etc.


Târgul va avea loc în aceleași pavilioane / Pentru a simplifica reluarea activităților de organizare a Târgului, în luna octombrie, amplasamentul standurilor a rămas neschimbat.
Ștefan Pricop
Business Development Manager