Fitness în 30 de minute

Românii sunt printre codașii Europei când vine vorba de practicarea sportului. Datele statistice arată că doar 4 din 100 de români merg la sală.
Miercuri
25.07.2012
FitCurves, clubul care a adus în România programul de fitness de jumătate de oră, plănuiește să deschidă 14 centre în țara noastră.
 

Clubul de fitness FitCurves vrea să deschidă 6 cluburi în București și încă 8 la nivel național. La nivel internațional, pentru perioada 2012-2013, compania vizează ca zonă de extindere Africa, dar și statele în proces de dezvoltare. În prezent, FitCurves deține în țara noastră două locații, deschise în sistem de franciză, ambele în București: una în zona Mall Vitan și una în Ghencea.

FitCurves este un club de fitness dedicat în exclusivitate femeilor. Programul FitCurves combină antrenamentul cardio cu cel de forță și streching și se face de 3 ori pe săptămână în ședințe care durează 30 de minute.

”Femeile din România nu au fost obișnuite cu programele de fitness și încă există o confuzie între a slăbi și a face fitness. Dar după ce au venit prima dată la FitCurves au rămas membre fidele programului de 30 de minute pentru că au obținut rezultate rapide.” a declarat Emanuel Clonda, FitCurves franchise owner.

Primul centru FitCurves din România a fost deschis de Curves International Inc., cea mai mare franciză de fitness din lume, pe 12 noiembrie 2009, în zona Mall Vitan din București. De la inaugurare până în prezent, peste 570 de femei și-au făcut abonament la FitCurves. Al doilea club din România a fost deschis la finalul anului 2011 în zona Ghencea din Capitală.

La nivel internațional cluburile de fitness Curves numără există peste 15.000 de locații în 75 de țări. În Statele Unite ale Americii există un centru Curves la fiecare două restaurante McDonald's.

(Elena Cărăușu)
Elena Cărăușu
ziarist