Franciza LaDoiPași continuă extinderea / LaDoiPași susține antreprenorii locali să își dezvolte afacerile în comunitățile lor
Luni
28.12.2020
Franciza LaDoiPași nu doar că a dovedit că poate traversa momente de criză precum cel al pandemiei, ci și că poate să se dezvolte în această conjunctură complicată
 

Criza economică declanșată de cea sanitară, la nivel mondial, a creat premisele expansiunii unui sistem cum este LaDoiPași, care susține antreprenorii locali ca să își dezvolte afacerile în comunitățile lor, într-un mediu prietenos, cu o creștere vizibilă a atractivității în condițiie impuse la nivel național.

În perioadele de criză, cum este o pandemie sau o recesiune economică, noii antreprenori se orientează către afaceri care generează un nivel optim de profit. Când aleg o franciză, considerentul financiar și contextul economic sunt, deopotrivă, foarte importante. Administrarea unei afaceri sub umbrela unui brand important, cum este LaDoiPași, aduce, alături de reguli bine stabilite și urmate îndeaproape, și beneficii, devenind astfel un model de urmat pentru cei care vor să folosească o cale deja experimentată de mulți alții și care s-a dovedit a fi profitabilă.

De ce să alegi o franciză în retail? Și de ce un magazin alimentar?

Indiferent de contextul economic, consumatorii, clienții unui magazin alimentar se fidelizează și își stabiliesc locul de unde se aprovizionează cu alimente și produse de uz casnic. Dacă găsesc exact ce-și doresc în magazinul administrat de un francizat LaDoiPași, cu siguranță prognoza afacerii este pozitivă.

Când  vorbim de un magazin de proximitate, de cartier, modul în care alegi să administrezi afacerea și să ramâi aproape de clienți, dar și nivelul de cunoștințe și suportul de care beneficiezi pot face din acest tip de business unul din care poți obține satisfacții pe toate planurile.

Iar dacă te-ai hotărât că acest tip de afacere este ceea ce îți dorești, este motivul pentru care trebuie să alegi franciza LaDoiPași. Acest concept este unul proactiv, pentru a iniția schimbarea în comunitatea în care locuiești și care, totodată, duce afacerea ta la un nou nivel.

Deschiderea unei afaceri pe cont propriu este o inițiativă curajoasă.

Însă, dacă ai susținerea unui partener cu experiență îndelungată în domeniu și urmezi recomandările și planificarea bine pusă la punct, vei descoperi că acest tip de afacere este avantajos pentru tine, atât în calitate de antreprenor, cât și în cea de lider în comunitate.

Probabil că ți-ai pus o serie de întrebări referitoare la demersul de antreprenoriat și la ce presupune deschiderea unui magazin alimentar, cum ar fi: cât costă să deschizi un magazin mixt, ce beneficii îți aduce franciza LaDoiPași, sau care sunt actele necesare francizei unui magazin alimentar. Iată care sunt principalele avantaje ale francizei LaDoiPași:

Independența administrării afacerii

Dacă te alături francizei LaDoiPași, ai libertate deplină în administrarea afacerii tale. Beneficiezi de recomandări, dar tu decizi cum gestionezi produsele, stocurile, angajații, în același timp având alături de tine un partener puternic, cu experiență.

Susținerea unui brand

Afacerea ta operează sub un brand puternic, cunoscut la nivel național. Astfel, ai vizibilitate în fața clienților tăi prin campaniile de comunicare adresate consumatorilor finali prin multiple canale (TV, radio, Facebook, Youtube, Instagram, website, e-mail marketing).

Sprijin financiar

Parteneriatul cu LaDoiPași îți oferă o multitudine de beneficii pentru ca afacerea ta să crească. Primești susținere financiară pentru planurile tale de dezvoltare, consultanță în alegerea sortimentului de produse, amenajarea spațiului comercial, dar și programe de training pentru angajați, astfel încât să oferi clienților tăi cea mai bună experiență la cumpărături.

Livrarea produselor

În franciza LaDoiPași este foarte ușor să faci aprovizionarea magazinului tău. Tu comanzi produsele, iar partenerul tău METRO le livrează. Rapid, simplu, cu economie de bani și de timp, astfel încât să te poți ocupa de afacerea ta.

Oferte exclusive pentru partenerii din franciză

Pentru ca afacerea ta să crească repede, iar clienții tăi să revină întotdeauna bucuroși în magazin, LaDoiPași te susține punându-ți lunar la dispoziție oferte exclusive și prețuri preferențiale, dacă alegi să faci parte din franciză. Acestea îți asigură un beneficiu economic și te ajută să te diferențiezi de restul comercianților din zona ta.

Mai multe detalii puteți găsi în Catalogul de franciză LaDoiPași postat pe portalul nostru.


Parteneriatul cu LaDoiPași îți oferă o multitudine de beneficii / Susținere financiară, amenajarea spațiului, consultanță, training pentru angajați, campanii de promovare, sunt doar câteva avantaje
Ștefan Pricop
Business Development Manager

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015