Găsește-ți strălucirea cu DepilConcept

Accentul este pus pe sprijinul francizatului / DepilConcept a conceput o structură de asistență profesională, meticuloasă și bine concepută, pentru a vă oferi o afacere de succes
Marţi
03.08.2021
Pielea este reflexul bunăstării tale interioare și exterioare, iar dacă atrage privirea, asta este datorită DepilConcept.
 

DepilConcept este un brand portughez creat în 2007, pentru a pune la dispoziția tuturor tratamente permanente de epilare și fototerapie, precum și pentru a oferi programe de tratament personalizate pentru fiecare obiectiv specific, la un cost inteligent. DepilConcept utilizează tehnologii cu diode laser și IPL pentru îndepărtarea permanentă a părului de pe corp și față. Tehnologia IPL permite, de asemenea, realizarea de fototerapii corporale și de față, cum ar fi a vaselor capilare, petelor, acneei, ridurilor, pielii lăsate și rozaceei.

Pe lângă varietatea de tratamente, DepilConcept este singurul lanț de epilare cu laser care oferă un certificat de garanție clienților săi, asigurând calitatea și eficiența serviciilor prestate.

Concept nou, calitate și eficiență dovedite

DepilConcept reprezintă un nou concept de estetică și fototerapie cu calitate, rezultate și, mai ales, prețuri accesibile. Afacerea este ușor de gestionat, nu este necesară nici o experiență în estetică. Structura resurselor umane necesare, dar și investiția, sunt reduse. Marca oferă instruire completă și constantă, suport operațional și de marketing. De asemenea, toți profesioniștii săi sunt specializați și instruiți, ceea ce reprezintă un risc scăzut și o mai mare rată de succes pentru francizați.

DepilConcept a demonstrat o creștere rapidă a rețelei de clinici, devenind lider de piață în Portugalia și Polonia și fiind prezent și în Brazilia, Serbia, Irlanda, Republica Cehă și Slovacia. GrupoConcept are peste 170 de clinici din întreaga lume.

În 2017, DepilConcept și-a implementat propria marcă de produse cosmetice, Concept +, care a asigurat o calitate superioară a serviciilor furnizate.

În prezent, afacerea are o creștere stabilă, cu 18% anul trecut (2020) în vânzări. Peste 50% din rețelele de francize ale mărcii se află în al doilea contract, care se transformă într-o rentabilitate rapidă a investiției și demonstrează o stabilitate mare.

Compania este în căutare de noi master francizați, precum și de francizaților obișnuiți din Europa și din lume. Depil Concept a acumulat 15 ani de creștere a profitului datorită strategiei lor bine definite de satisfacție a clienților. DepilConcept este singurul lanț de epilare cu laser care oferă un certificat de garanție pentru clienții lor și a deservit peste 250 de mii de clienți la nivel global. În plus, DepilConcept este singura marcă de fotoepilare care a primit premiul „Cel mai bun sprijin pentru rețea”,  de către IFF - Franchising Information Institute.

Dacă doriți să investiți într-o afacere de succes și să faceți parte dintr-un lanț inteligent de costuri unic pe piață, alăturați-vă DepilConcept, marele brand european de epilare!

Business Card DepilConcept

• DepilConcept este o rețea internațională de clinici de fotoepilare cu o dezvoltare rapidă

• Unități în fraciză în întreaga lume: peste 170

Sprijin pentru francizat:

• Instruire inițială certificată tehnică, comercială și de management.

• Plan de formare continuă.

• Urmărirea operațională periodică.

• Vizite periodice la sediul principal al francizatului.

• Convenția anuală a mărcii.

• Asistență constantă prin telefon și e-mail.

Cerințe de rețea:

Dimensiunea și locația magazinului: 60 mp până la 100 mp minim - magazin de stradă, cu parcare și repere din apropiere (bănci, poștă, servicii etc.).

Durata contractului: 10 ani (reînnoibil).


Concept + / Compania și-a creat propriul brand de produse cosmetice în 2017, asigurându-se astfel că standardele de calitate sunt întotdeauna îndeplinite
Ștefan Pricop
Business Development Manager