Coding Giants, extindere globală

Bartosz Jakubowski, manager de vânzări și marketing Coding Giants
Bartosz Jakubowski, manager de vânzări și marketing Coding Giants / Scăderea numărului de cursanți la începutul pandemiei a fost sub 5% și am recuperat-o în semestrul următor. Cred că am depășit pandemia cu destl succes, , ținând cont că am menținut același nivel de clase, cursuri și servicii
Luni
16.08.2021
Tehnologia pe care o predăm a ajutat lumea în pandemie, spune Bartosz Jakubowski, manager de vânzări și marketing Coding Giants.
 

Coding Giants este o instituție educațională inovatoare, menită să dezvolte dragostea și înțelegerea tinerilor pentru noile tehnologii. În puțin peste cinci ani, Coding Giants are deja penste o sută de mii de absolvenți, tineri interesați de dezvoltarea abilităților IT. Popularitatea crescândă a companiei a determinat extinderea modelului său de afaceri în noi regiuni din Europa, precum și în alte zone ale lumii, cum ar fi America de Nord și de Sud, dar și Australia.

Am vorbit cu managerul de vânzări și marketing Coding Giants, Bartosz Jakubowski, despre schimbările privind afacerea în mijlocul pandemiei globale și am aflat exact ce va rezerva viitorul companiei de educație IT pentru copii.

Cum v-a schimbat pandemia abordarea în afaceri?

Am fost nevoiți să ne mutăm cursurile online. Și totul a trebuit să treacă foarte repede online. Înainte de pandemie, toate operațiunile noastre se desfășurau în principal cu clase tradiționale. Oferisem deja, înainte de pandemie, cursuri online. Deci, nu a fost ceva complet nou. Am fost stimulați să ne îmbunătățim cursurile online.

La început, am fost puțin îngrijorați de scăderea numărului de cursanți. Ne așteptam la o scădere de aproximativ 20%, dar nu s-au adeverit ipotezele noastre inițiale pentru că scăderea a fost mai mică de 5% și am recuperat-o în semestrul următor. Cred că am trecut prin pandemie cu destul succes, ținând cont de faptul că am menținut același clase, cursuri și servicii de dinaintea pandemiei. Prin urmare, credem că echipa noastră s-a mobilizat și s-a descurcat foarte bine.

Ce sprijin ați oferit francizaților dvs.?

În termen de zece zile de la începerea blocajului și închiderea școlilor am reușit să pregătim pentru francizații noștri un pachet complet actualizat despre modul de desfășurare a tuturor cursurilor noastre online. Am implementat suficiente instrumente, atât în ​​ceea ce privește latura noastră organizațională (instrumente CRM și IT), cât și operaționale (instrumente de predare și asistență pentru clienți). Drept urmare, majoritatea francizaților noștri nu au suferit nicio scădere substanțială a vânzărilor. Poate chiar și invers. Pe termen lung, datorită acestor noi caracteristici și  posibliltăți, vor crește vânzările. În cazurile în care afacerea a fost afectată mai grav, am decis să renunțăm temporar la taxe sau să modificăm programul de plăți.

Credeți că există o schimbare a cererii pentru educația în programare?

Vedem creșterea cererii în mod regulat – în anii care au trecut dar și în ultimele luni. În acest moment, este greu de prevăzut ce influență a avut pandemia. Cred că importanța educației de codare va deveni și mai vizibilă, pe măsură ce oamenii își dau seama cât de importante sunt, pentru  copii, noile tehnologii orientate către IT.

În primul rând, această tehnologie ne-a ajutat, peste tot în lume, să trecem peste situația create de pandemie. Această tehnologie a ajutat companiile și școlile din întreaga lume să își mute operațiunile online și să funcționeze de la distanță. Cred că acum realizăm cât de importantă și este deschiderea societății către acest tip de tehnologie.

În al doilea rând, oamenii ar putea realiza, de asemenea, că există unele locuri de muncă și activități potențiale care sunt rezistente la crize, cum ar fi programarea; job-uri de la distanță, care nu aduc atingere securității locului de muncă. Multe companii IT lucrează de la distanță în mod regulat sau au un sistem de lucru hibrid - de acasă și de la birou. În timpul pandemiei, aceste companii nu au fost la fel de afectate ca alte afaceri. Acest lucru înseamnă că afacerea IT este o dovadă că problemele create de pandemie pot fi depășite și că pot fi oferite generațiilor viitoare oportunități mari pe piața muncii.

Ce vedeți la orizont pentru Coding Giants?

Vrem să fim prezenți în întreaga lume și facem pași mari în acest sens. Ne dezvoltăm încă prezența pe piețele europene actuale din Polonia și Spania, precum și pe cele noi, din Croația și Slovacia.

În ceea ce privește expansiunea noastră internațională, în luna septembrie începem cursuri online în Mexic și Chile. Sucursalele mexicană și chiliană sunt organizate de colaboratorii noștri spanioli, deoarece vorbesc spaniolă. Vedem acest lucru ca fiind cel mai natural mod de evoluție în acea regiune.

De fapt, cel mai probabil vom avea următoarele 3 sau 4 țări gata să înceapă în septembrie, folosind masterfrancizați. Așteptăm doar încheierea contractelor.

Cât costă să începi o franciză?

Costurile variază în funcție de tipul de produs. Cea mai mare variație a costurilor este legată de modelul francizaților. Folosim trei modele diferite: francizatul de unitate, dezvoltatorul de zonă și modelul de francizor principal. Evident, modelul masterfrancizat este cel mai scump. Variația costurilor este foarte, foarte mare. Nivelul de bunăstare a regiunii este și el luat în considerare în stabilirea prețurilor fiecărui model.


Subiecte populare in Forum

Femeile conduc francizele educaţionale

Este un domeniu in care ar trebui investit pentru ca este vorba de viitorul nostru

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Femeile conduc francizele educaţionale

Domeniul educational este pentru femei ca o manusa,de fapt ele sunt creatoarele si cunosc mai bine copiii

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica nu-i grea totul depinde de dascali iar daca iti merge mintea ajungi sa te distrezi.Am muncit mult ca sa-i descifrez tainele...cine nu a auzit de GHEBA 

4 Declaratii
Final 21.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Asa e..rolul profesorului de matematica e f important si daca de mic nu ai noroc nici mai tarziu nu cred... 

4 Declaratii
Final 20.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Avem tineri destepti care din pacate cand ajung la maturitate ajung sa regrete ca nu s-au nascut in alta tara

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica depinde foarte mult de profesor,de felul cum se face inteles de invatacei,Niciodata nu ai sa intelegi matematica cand cel de la catedra iti spune sa conspectezi de...

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Afacere din propria locuinţă

Investitiile in educatia viitoarei generatii este inestimabila si nobila.Desi raspunsul nu este deloc onorabil pentru noi intrebarea este: ce lasam mostenire generatiilor...

3 Declaratii
Final 27.01.2015
Afacere din propria locuinţă

Copiii sunt atrasi de puzzle-uri , jocuri logice dat la capitolul citit stau prost...Asa eram si noi la varsta copilariei si asa cred ca au fost toti copiii...

3 Declaratii
Final 26.01.2015