Alegeți franciza și începeți afacerea

Interes pentru francize / În fiecare an, mai mult de 7.000 de vizitatori vin la Târgul de franciză din Varșovia
Luni
11.10.2021
Se apropie cea de-a 19-a ediție a celui mai mare târg de franciză din Europa Centrală și de Est. Varșovia va găzdui, din nou, peste 200 de companii care caută viitori parteneri de afaceri, francizați.
 

Palatul Culturii și Științei din Varșovia, locul tradițional al târgului de franciză, va fi deschis vizitatorilor în perioada 14-16 octombrie. Și în acest an, toți cei interesați de afacerea în franciză vor avea ocazia să vadă ce mai oferă piața și să obțină informații practice despre fiecare dintre sistemele de franciză.

Evenimentul înregistrează o prezență sporită în fiecare an iar în 2021 sunt așteptați peste 200 de expozanți. Pentru cei interesați de o franciză, aceasta este o oportunitate perfectă să întâlnească și să discute direct cu o serie de francizori care caută parteneri de afaceri în Polonia și în alte țări europene. În aceste trei zile, vizitatorii pot compara sistemele concurente sub un singur acoperiș, pot efectua numeroase interviuri și pot afla informații detaliate despre concepte, planurile companiilor, termenii de cooperare și așteptările pe care le au de la viitorii parteneri.

Varietate de oferte

Ca parte a târgului, sunt organizate o serie de ateliere și conferințe despre franciză. Cu sfaturile și experiența lor, experții în acest domeniu vor ajuta vizitatorii interesați: de la modul de alegere a ideii de afaceri potrivite la modul de determinare și verificare a ceea ce oferă francizorul cu adevărat. Anul acesta, un invitat special al Forumului de franciză va fi Maciej Orłoś, jurnalist și antrenor, care va vorbi despre experiența sa în afaceri și despre gestionarea canalului YouTube.

Mărcile prezente la târg provin din diferite industrii. Printre acestea se numără sistemele educaționale care caută în mod activ parteneri francizați în țările din această regiune - Edukido (ateliere cu cărămizi LEGO) și Coding Giants (școală de programare pentru copii). Cu toate acestea, anul acesta, în principal din cauza pandemiei, majoritatea expozanților se vor concentra pe parteneri din Polonia. Dar mulți dintre ei nu vor rata ocazia de a-și spori șansele de a intra pe alte piețe, dacă întâlnesc candidați dezirabili și interesanți - potențiali francizați.

Organizatorul Târgului de franciză din Varșovia sunt compania de consultanță PROFIT system și portalul Franchising.pl. Mai multe informații despre cea de-a 19-a ediție a târgului puteți găsi aici.


Educație fără frontiere / Târgul va prezenta, de asemenea, sisteme care caută parteneri francizați în țările din această regiune, iar printre ei se numără Edukido și Coding Giants
Ștefan Pricop
Business Development Manager