Găsește-ți afacerea dorită

Oportunitate de dezvoltare în franciză / Participarea la târgul de franciză este o șansă pentru mărcile de franciză care doresc să iasă dincolo de granițele țării. Târgul le oferă posibilitatea de a se întâlni direct cu potențiali francizați din noi teritorii.
Joi
04.08.2022
Varșovia va deveni, la sfârșitul lunii octombrie, așa cum ne-am obișnuit deja, capitala sistemelor de franciză din Centrul și Estul Europei.
 

În an jubiliar, odată cu împlinirea a 20 de ani de existență, la cel mai mare târg de franciză din Europa Centrală și de Est vor fi prezente peste 150 de mărci.

În mod tradițional, cea mai mare ofertă de oportunități de franciză va avea loc la Palatul Culturii și Științei din Varșovia în perioada 20-22 octombrie. Ca și în anii precedenți, și de această dată, toți cei interesați de afaceri în franciză vor avea ocazia să se familiarizeze cu concepte care caută parteneri pentru extindere, să învețe despre noi mărci și să obțină informații practice despre fiecare dintre francizele expozante.

Cel mai mare eveniment de franciză din regiunea Europei Centrale și de Est crește de la an la an. Numărul companiilor care vin să-și prezinte ofertele de franciză potențialilor parteneri este în creștere și printre acestea se numără și mărci străine. 

Pentru vizitatorii care se gândesc la o afacere în franciză, acest eveniment este o oportunitate ideală de a întâlni și de a discuta direct cu o serie de francizori care caută parteneri de afaceri nu numai în Polonia, ci și în alte țări europene. Pe parcursul a trei zile, vizitatorii pot vedea firmele în competiție sub un singur acoperiș, pot efectua zeci de interviuri și pot afla informații detaliate despre concepte, planurile lor, termenii de cooperare și așteptările de la viitorii parteneri.

O ofertă bogată de rețete de afaceri

În cadrul târgului sunt organizate o serie de ateliere și prelegeri despre franciză. Experții în acest domeniu pot ajuta părțile interesate cu sfaturile și experiența lor - de la modul de a alege ideea de afaceri potrivită până la modul de a determina și verifica ceea ce oferă cu adevărat un francizor. Brandurile prezentate la târg provin dintr-o mare varietate de industrii. Printre acestea se numără sistemele educaționale care caută activ parteneri de franciză în România, cum ar fi Edukido sau Coding Giants .

Organizatorul târgului de franciză de la Varșovia este compania internațională PROFIT system, specializată în consultanța în franciză în Europa, inclusiv România, și portalul Franchising.pl. Mai multe informații despre cel de-al 20-lea an al târgului găsiți aici.


Informații într-un singur loc / Târgul de francize din Varșovia este vizitat de peste 7.000 de vizitatori în fiecare an.
Ștefan Pricop
Business Development Manager