Găsește-ți afacerea potrivită

O oportunitate pentru fiecare
O oportunitate pentru fiecare / Cu peste 150 de expozanți, la Târgul de franciză de la Varșovia fiecare își poate găsi modelul de afacere care i se potrivește
Vineri
11.10.2024
Varșovia va redeveni, la sfârșitul lunii octombrie, capitala sistemelor de franciză. Cu o existență de peste două decenii, cel mai mare târg de franciză din Europa Centrală și de Est va avea loc în perioada 24-26 octombrie a.c., la Palatul Culturii din capitala Poloniei.
 

La târg, aproximativ 5.000 de vizitatori din Polonia și din străinătate au ocazia să cunoască 150 de concepte de franciză care operează cu succes în Polonia sau plănuiesc să se dezvolte în Europa Centrală și de Est.

Târgul de francize din Varșovia este locul perfect pentru a face schimb de contacte și a întâlni potențiali parteneri de afaceri. Este o oportunitate excelentă pentru companiile de franciză de a întâlni potențiali francizați și de a-și dezvolta afacerile în Polonia. Vizitatorii Târgului sunt în principal antreprenori și proprietari de IMM-uri care caută oportunități interesante de franciză.

Franciza are o rată de succes mai mare decât orice afacere nou înființată și este una dintre cele mai sigure metode de a fonda propriul business. În prezent, în Polonia există aproximativ 1.300 de concepte de franciză. Majoritatea lor (80 la sută) au origini poloneze, dar și conceptele de franciză din alte țări se extind permanent. Pe piața poloneză există aproape 90.000 de francizați, majoritatea dezvoltând afaceri de familie.

Deja tradiționalul târg de toamnă a fost dublat, cu un an în urmă, de cel de primăvară, organizatorii – respectiv compania de consultanță în franciză PROFIT system și portalul Franchising.info.pl – acordând sistemelor de franciză o nouă oportunitate de a-și face cunoscute ofertele.


Ștefan Pricop
Business Development Manager