Casa Rusu a deschis un nou showroom

Clienții noului magazin Casa Rusu au la dispoziție o gamă de peste 1.000 de articole de mobilier la prețuri direct din fabrică.
Vineri
24.08.2012
Rețeaua de magazine de mobilă numără în prezent 22 de unități în toată țara.
 

Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producători de mobilier din pal din România, a deschis pe 23 august cel de-al treilea showroom din Capitală, în incinta centrului comercial Carrefour din Colentina. Casa Rusu ajunge astfel la un număr de 22 de magazine în toată țara. Zece dintre acestea funcționează în sistem de franciză.

Noul showroom Casa Rusu are o suprafață totală de 4.000 de metri pătrați și oferă clienților peste 1.000 de articole de mobilier la prețuri direct din fabrică. Pentru deschiderea noii unități, compania a investit aproximativ 400.000 de euro în amenajare și promovare.

În prezent cele mai mari vânzări ale rețelei sunt înregistrate de showroom-ul Casa Rusu din centrul comercial Vitantis din Capitală. Magazinele Casa Rusu pot fi găsite în localitățile: București, Suceava, Fălticeni, Vișeu de Sus, Bistrița, Cluj, Arad, Timișoara, Deva, Reșița, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Pitești, Turnu Măgurele, Sibiu, Brașov, Alexandria.

Casa Rusu reprezintă divizia de retail a producătorului de mobilă Rus Savitar care și-a început activitatea pe piața locală în anul 1994. Compania are o capacitate de producție de peste 1.000.000 de produse de mobilier din pal/an.

(LN)
Elena Cărăușu
ziarist

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015