Mega Image a deschis 3 noi magazine

În luna august Mega Image a deschis un total de 5 noi unități, toate sub brand-ul Shop&Go.
Marți
28.08.2012
Retailerul belgian pregătește și lansarea unui sistem de franciză.
 

Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize a deschis trei noi magazine Shop&Go, două în București și unul în Voluntari. Rețeaua retailerului a ajuns la 151 de unități, dintre care 47 au fost deschise în acest an. Magazinele din București sunt situate pe Bulevardul Iuliu Maniu și pe Bulevardul Baba Novac și au o suprafață de 123 de metri pătrați, respectiv 98 de metri pătrați. Magazinul de pe bulevardul Voluntari are o suprafață de vânzare de aproximativ 134 de metri pătrați.

Împreună cu Shop&Go, Mega Image formează cea mai extinsă rețea de magazine la nivel național, iar procesul de expansiune nu se oprește aici, potrivit directorului general al companiei, Xavier Piesvaux, citat de Wall-Street. Compania care numără peste 4.800 de angajați se pregătește să lanseze pe piață și un sistem de franciză, în prezent lucrând la definirea termenilor contractuali.

Dintre retailerii prezenți pe piața din România, Metro și Carrefour au lansat magazine în sistem de franciză. Metro a ajuns cu franciza „La doi pași” la un număr de peste 300 de unități, iar Carrefour are 8 magazine de proximitate de tip franciză Carrefour Express Angst.

Lanțul de supermarketuri Mega Image, parte a Delhaize Group, a fost fondat în anul 1995 și are în România o rețea ce cuprinde 151 de magazine în București, Constanța, Ploiești, Pitești, Brașov, Târgoviște și alte orașe.

(L.N.)
Elena Cărăușu
ziarist