Doliu pe piața francizelor

În cei opt ani în care domnul doctor Zoltan Panczel Tibor s-a aflat la conducere, Fornetti a devenit sistemul de franciză numărul 1 în România.
Luni
28.01.2013
Într-un decor alb, contrar sentimentelor din sufletele noastre, ne luăm rămas bun de la domnul doctor Panczel Zoltan Tibor, directorul general Fornetti România.
 

”Cu foarte mare tristeţe şi amărăciune, anunţăm că directorul general al companiei Fornetti România, domnul doctor Panczel Zoltan Tibor a încetat din viaţă, luni 28 ianuarie. Detalii privind depunerea trupului neînsufleţit şi înmormântarea vor fi oferite într-un comunicat ulterior”, informează un comunicat transmis astăzi redacției de către Fornetti România.

Învățăturile părintelui francizei din România vor rămâne veșnic în conștiința celor care activează în acest domeniu. Panczel Zoltan a fost un deschizător de drumuri pe piaţa francizei. În anul 2001 a adus în românilor brandul Fornetti despre care spunea că „am ştiut din capul locului că va fi un real succes şi va aduce în România ceva deosebit, care nu exista la începutul anilor 2000”.

Din cauza unor probleme medicale, în anul 2008, Zoltan Panczel a fost nevoit să părăsească echipa companiei care ne oferă bine cunoscutele prăjituri cu care ne astâmpărăm deseori foamea. Anul trecut s-a reîntors însă la conducerea Fornetti pentru „a continua ceea ce am început şi pentru a menţine Fornetti pe primul loc”.

Într-un interviu acordat portalului nostru, domnul doctor Panczel Zoltan, ne sfătuia să urmăm exemplul Fornetti pentru bunul mers al afacerilor în franciză. Ideile şi activităţile acestuia sunt şi vor fi întotdeauna căi de urmat pentru toate afacerile din acest domeniu. Ne vom aminti întotdeauna ceea ce ne-a spus domnul doctor Panczel Zoltan: „Franciza este afacerea viitorului!”. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe