Târg de business&franchising

Târgul de franciză din Praga va avea loc pe 22 şi 23 februarie. Portalul Franchising.cz este partenerul media al evenimentului.
Luni
18.02.2013
Zilele de 22 și 23 februarie marchează primul eveniment dedicat francizei în acest an, în capitala Cehiei.
 

Târgul va avea loc în cadrul Centrului de Congrese Praga şi este dedicat tuturor celor care vor să se familiarizeze cu un model de afacere în franciză. Organizatorii evenimentului au ca obiectiv principal furnizarea a cât mai multe informații despre sistemele de franciză. Participanții vor avea oportunitatea să-i întâlnească personal pe reprezentanții celor mai cunoscute lanțuri internaționale de franciză, cum ar fi CrossCafe, Nas Grunt, Pizza Mizza sau Uniglobe Travel.

În cadrul târgului va avea loc și o conferință în cadrul căreia vor fi dezbătute subiecte specifice mediului business. Dintre temele care vor fi discutate enumerăm francizarea, marketingul, sprijinul în afaceri, precum şi exemplele juridice și legislative de soluții în afaceri. Toate acestea pot fi subiecte interesante pentru antreprenorii întreprinderilor mici și mijlocii, precum și pentru cei care desfășoară activități independente.

"Obiectivul nostru este să organizăm acest târg din Praga, specializat pe franciză şi business, cel puţin o dată pe an. De asemenea, vrem să includem şi alte ramuri de businessm care ar putea mări numărul candidaţilor şi al companiilor care doresc să participe la târg", a declarat Monika Hrubalova, unul dintre consultanţii târgului din Praga.

Unul dintre partenerii târgului, care a sprijinit în acest evenimentul Franchise&Retail Academy, este centrul nutriţional Naturhouse. Dintre ceilalţi parteneri enumerăm DietFitness, Yves Rocher şi Business for Breakfast. Partenerul media al târgului este portalul Franchising.cz.

Pentru mai multe informaţii despre târgul de franciză şi business din Praga accesaţi www.vystavafranchisingu.cz.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe