Oamenii de afaceri se îndreaptă spre Paris

Târgul de franciză de la Paris are o istorie de peste 30 de ani, iar în fiecare an a strâns tot mai mulți participanți.
Miercuri
27.02.2013
Târgul de franciză de la Paris reunește antreprenori și investitori din 83 de țări din întreaga lume.
 

Perioada: 24-27 martie 2013. Târgul de franciză de la Paris este unul dintre cele mai mari evenimente dedicate francizei. Potrivit datelor preliminare, în acest an, peste 460 de expozanți sunt în căutare de parteneri de business. Întreaga comunitate internațională de franciză se adună la Paris pentru a împărți ideile de afaceri, pentru a crea noi relații și pentru a discuta ultimele trend-uri și oportunități de afaceri. Organizatorii preconizează că târgul va fi vizitat de peste 32.000 de antreprenori, din 75 de sectoare de business reprezentantive pentru francize.

Târgul de franciză de la Paris reunește un sfert dintre rețelele de franciză din Franța, țară în care sunt prezente aproximativ 1.500 de rețele, cu peste 60.000 de puncte de vânzare. Franța este un nume important în istoria francizei și este una dintre țările în care se aplică legi special create pentru sectorul francizelor. Anul trecut, târgul de la Paris a reunit peste 450 de companii.

În cadrul târgului vor fi organizate o serie de evenimente: discuții la masa rotundă, prezentări și forumuri business cu partenerii internaționali. Târgul reprezintă o oportunitate pentru antreprenorii care vor să-și extindă rețeaua de franciză pe piața franceză. PROFIT system participă la acest eveniment, în calitate de membru al grupului internațional de consultanță în franciză.

(E.c.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe