Fair-play-ul în francize prezentat la IFBE

Fair-play-ul în francize cu Michał Wiśniewski
Marţi
01.05.2012
Michał Wiśniewski, director consultanță PROFIT system, își împărtășește experiența din afacerile în franciză din Europa Centrală și de Est.
 

Mai sunt trei zile până la desfășurarea celei de-a treia ediții a International Franchise and Branding Exhibition (IFBE), organizată la Sala Palatului din București pe 17 și 18 mai. În cadrul evenimentului vor fi invitați specialiști în domeniul francizelor și brandingului, atât din România cât și din Polonia, Franța, Serbia, Turcia și Germania. Printre temele pe care le vor discuta aceștia se numără ”Tinerii Antreprenori” și ”Femeia Antreprenor”.

Dl. Michał Wiśniewski, membru în Consiliul Director al Organizației Poloneze de Franciză și director de consultanță în cadrul PROFIT system, companie specializată în consultanță de franciză din țările central și est-europene (Polonia, Ucraina, Republica Cehă, Ungaria și România), va vorbi joi, 17 mai, de la ora 13:35, despre fair-play-ul în francize. De asemenea, acesta va împărtăși experiența personală pe care o are în domeniul francizelor din Europa Centrală și de Est.

Potrivit agendei IFBE 2012, publicată pe site-ul www.francizor.ro, printre ceilalți specialiști prezenți la eveniment se numără: dl. Constantin Anton, Peședintele Asociației Române de Franciză și Prim Vice-Președinte Black Sea Franchise Federation, Excelența Sa, dl. Ambasador Traian Chebeleu, reprezentant OCMN-BSEC, dl. Milan Ristic, reprezentant Camera de Comerț a Serbiei- Centrul de Franciză, dl. François Renaut – Președinte Grup Patronal România Moldova, Dl. Osman Bilge –secretar general Asociația Turcă de Franciză, dl. avocat Andrei Brașoveanu- Partener Ciurtin, Brașoveanu & Asociații, dl. Rolf G. Kirst, membru în Consiliul Director al Asociației Germane de Franciză, Coordonator al Departamentului Internațional de Franciză pentru brandul german BackWerk, Dl. Cristian Caramida, specialist în branding.

IFBE este un eveniment adresat tuturor celor interesați să devină francizați. Vizitatorii vor putea să analizeze ofertele francizorilor și master francizaților prezenți și vor beneficia de promoții și reduceri de preț. De asemenea, ei vor putea testa anumite produse sau servicii și vor asista la demonstrații practice. De exemplu, Epilpulsar va oferi ședințe gratuite de epilare definitivă, potrivit unui comunicat publicat pe www.resurse.comunicatedepresa.ro.

International Franchise and Branding Exhibition este un eveniment organizat de Asociația Română de Franciză (ARF), în parteneriat cu Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri și Ministerul Culturii și Patrimoniului Național.

(E.C.)