Ce zici de 420 de idei de afaceri?

La Târgul de franciză din acest an, specialiști din Polonia, Germania, Filipine, Maroc și Rusia au prezentat oportunitățile de afaceri de pe piețele internaționale.
Miercuri
27.03.2013
Orașul luminilor a găzduit timp de patru zile cel mai mare târg dedicat francizei.
 

Porte de Versailles din Paris a reunit timp de trei zile (24-27 martie) cele mai cunoscute francize din întreaga lume. 420 de companii au prezentat vizitatorilor sistemele de franciză și parteneriatele pe care le oferă.

Cele mai multe idei de afaceri au provenit din domeniul gastronomiei, circa 17% dintre expozanți aparținând acestui domeniu. Aproape în fiecare colț al târgului, exista câte un antreprenor care își prezenta conceptul unui restaurant sau al unei cafenele. Vizitatorii târgului și-a îndreptat atenția și spre companiile care produc și vând mâncare congelată, notează Barbora Stanglova, redactorul-șef al revistei Vlasti firma Franchising. De o atenție deosebită s-au bucurat brand-urile KFC, Subway, Brioche Doree și Planet Sushi.

La târgul de franciză de la Paris s-au remarcat și francizele care oferă sisteme de îngrijire pentru vârstinici și pentru pacienții cu boli cronice. Dintre acestea enumerăm companiile ADHAP Services, Les Menus Services, ZEN Senior Services.

Vizitatorii târgului au putut afla informații atât despre companiile care se dezvoltă prin franciză în Franța, cât și despre sistemele de franciză din Spania, Italia, Germania, Statele Unite ale Americii, Olanda, Belgia, Marea Britanie și Canada. Dacă luăm în calcul și companiile financiare, juridice și de consultanță care participă la târg, numărul total de expozanți se ridică la 460.

Încă nu există informații despre numărul total al vizitatorilor celui mai mare târg de franciză din acest an. Ce putem să vă spunem, este că anul trecut, evenimentul a reunit peste 32.000 de oameni, iar în acest an numărul celor care au vrut să afle ultimele idei de afaceri este cu siguranță mai mare.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe