Idei de afaceri pentru toate buzunarele

Vizitatorii de la IFBE au fost interesaţi de francizele al căror preţ este sub 10.000 de euro.
Vineri
18.05.2012
Comparativ cu prima zi a evenimentului, a doua zi a Expoziţiei Internaţionale de Franchising şi Branding (IFBE) 2012 a adus un număr mai mare de vizitatori la Sala Palatului.
 

Cei mai mulţi oameni au venit cu un scop clar: vor să-şi deschidă un business şi au nevoie de o idee pentru dezvoltarea unei afaceri. Alţi vizitatori au venit în calitate de însoţitori. Unii au aflat despre eveniment prin intermediul mass-media şi au fost curioşi să vadă ce reprezintă de fapt o expoziţie de francize şi branding. Unele persoane s-au arătat mulţumite de ceea ce au găsit la IFBE însă altele nu au găsit ideile potrivite pentru afacerea pe care vor să o înceapă.

Vizitatorii expoziţiei au avut ocazia să afle ce reprezintă o franciză al cărei preţ începe de 999 de euro, cum ar fi Spălare în parcare, dar şi o franciză al cărei preţ este de 5.000 de euro, cum ar fi OptiBlu. În cadrul expoziţiei s-a lansat şi conceptul Smile Box care are la bază saloanele de albire dentară cosmetică.

Ariana Anton, General Project Manager IFBE, apreciază că în cele două zile ale evenimentului, respectiv 17-18 mai, expoziţia a avut peste 1000 de vizitatori, cea mai mare parte din aceştia făcând parte din publicul ţintă. “Majoritatea expozanţilor sunt foarte bucuroşi pentru că şi-au creat contacte pozitive. Unii dintre ei au fost şi la ediţiile de anii trecuţi şi, comparându-le, am înţeles că anul acesta au fost cei mai mulţumiţi”, a declarat Ariana Anton. Potrivit acesteia, cei mai mulţi vizitatori au fost interesaţi de francizele al căror preţ este sub 10.000 de euro.

În a doua zi a evenimentului vizitatorii au avut ocazia să participe şi la workshop-urile organizate de Universitatea Creştină “Dimitrie Cantemir” şi de Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional.

(E.C.)