Grecii dau tonul în fashion-ul românesc

Anul trecut, trei brand-uri de fashion şi-au anunţat intenţia de a se dezvolta prin franciză pe piaţa românească. Detalii în catalogul nostru de franciză.
Joi
24.10.2013
După ce în această primăvară a lansat programul internațional de franciză, retailerul BSB a inaugurat în octombrie primul Flagship Store din România.
 

Unii dintre noi respectăm o tradiție grecească: spargem farfurii și pahare la petreceri pentru a înlătura ghinionul din viața noastră. Grecii nu se mulțumesc doar să ne împrumute câteva dintre obiceiurile lor și vor să ne dicteze și ultimele tendințe în fashion. Cu toate că anul 2013 a marcat ieșirea unui retailer grec de fashion din România- Sprider, mai există un brand grecesc care vrea să ne insufle cele mai noi tendințe de fashion: BSB. 2013 a fost un an tumultos pentru retailerul grecesc: a lansat programul de franciză la nivel internațional, iar în România a inaugurat trei magazine proprii, o franciză și primul flagship store.

BSB Flagship Store a fost deschis în octombrie, pe Calea Victoriei din București, iar aici vor fi vândute produsele de top ale retailer-ului. Anul trecut, BSB a inaugurat primul său magazin stradal din Capitală, pe B-dul Magheru, reprezentanții companiei vizând în continuare spațiile stradale pentru expansiunea în România.

“Cred că și Bucureștiul trebuie să se alinieze marilor capitale europene din punct de vedere al comerțului stradal iar prin deschiderea flagship store-ului brand-ului BSB pe o arteră comercială cu tradiție, alături de marile nume din moda internațională, consider că punem încă o cărămida la temelia acestui fapt”, a declarat Evangelos Poulios, owner BSB.

Pe Calea Victoriei retailerul grec s-a pozitionat lângă branduri precum Max Mara, Burberry sau Gucci.

BSB SA a fost înființată în anul 1980, în Grecia, de Vassilios și Sophia Bitharas, ca societate producătoare de îmbrăcăminte pentru femei. La nivel internațional retailerul oferă haine, accesorii și produse complementare în 12 ţări, prin intermediul unei rețele de peste 120 de magazine în ţări ca Grecia, România, Turcia, Marea Britanie, Rusia, Bulgaria, Liban, Cipru, Albania şi Egipt. Retailerul grec de fashion BSB a intrat pe piața românească în anul 2004, când a deschis o unitate în centrul comercial București Mall.

Despre franciza BSB
Condiţiile cerute de BSB pentru francizare sunt legate de faptul că în oraş nu trebuie să existe magazin propriu al companiei, iar magazinul trebuie să aibă o suprafaţă minimă de 100 mp. Deşi nu se aplică taxă de franciză, investiţia iniţială este cuprinsă între 30.000 de euro şi 60.000 de euro.

Un alt retailer de fashion care se dezvoltă prin franciză în ţara noastră este New Look. Drepturile de franciză pentru România sunt deţinute de compania elenă Fourlis, reprezentată pe piaţa locală de Genco Trade, companie care deţine şi franciza magazinelor de articole sportive Intersport. Anul trecut, trei brand-uri de fashion şi-au anunţat intenţia de a se dezvolta prin franciză pe piaţa românească. Detalii în catalogul nostru de franciză.


Subiecte populare in Forum

Dariusz Milek, fondatorul CCC: ”Suntem mulţumiţi de rezultatele din România”

Am cumparat si eu produce CCdar deocamdata sunt multumita.Cu schimbatul e mai greu , am patit-o si eu dar era alta firma...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Dariusz Milek, fondatorul CCC: ”Suntem mulţumiţi de rezultatele din România”

Precis ati nimerit peste un lucrator dezinteresat,daca ar fi fost un  adevarat  comerciant incerca sa va ajute si cu un simplu telefon va rezolva problema ,dar la noi suntem...

3 Declaratii
Final 28.04.2015
Dariusz Milek, fondatorul CCC: ”Suntem mulţumiţi de rezultatele din România”

In urma cu 4 zile am cumparat o pereche de pantofi pt un nepotel,de la magazinul ccc din Oradea.Din nefericire i am cumparat mai mari cu un nr ,am incercat sa i schimb la Cluj...

3 Declaratii
Final 07.04.2015
Vin englezii

Ii primim cu binecunoscuta ospitalitate romaneasca.Le amintim ca romanii care muncesc pentru ei au fost siliti de nevoi sa munceasca din greu  pentru ei si nu trebuie...

2 Declaratii
Final 15.03.2015
Vin englezii

Din informatiile mele stiu ca englezii sunt intai practici si apoi eleganti,la noi are prioritate partea financiara...

2 Declaratii
Final 13.03.2015
Românilor le plac brand-urile poloneze

Incaltamintea e la mare cautare iar cand mai sunt si reduceri ...nu te poti abtine..

3 Declaratii
Final 28.01.2015
Românilor le plac brand-urile poloneze

Romanii iubesc munca si sunt fericiti cand gasesc un loc de munca alaturi de familie

3 Declaratii
Final 28.01.2015
Românilor le plac brand-urile poloneze

Nu am nimic cu punctele de desfacere dar ma intreb ce se intampla inainte de a se ajunge la ele, mai exact productia ,care a disparut sau mai binezis a aparut la cei care au...

3 Declaratii
Final 28.01.2015