E profitabil să iubești animalele?

În general, Animax deschide petshop-uri proprii în orașe cu peste 100.000 de locuitori. Prin francize conceptul poate ajunge și la orase cu 30.000 de locuitori.
Vineri
20.12.2013
Franciza Animax ne arată că da. Compania a deschis cel de-al 38-lea pet-shop din țară în urma unei investiții de 100.000 euro.
 

Noul magazin se află în Capitală, pe Șoseaua Ștefan cel Mare și are o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Expansiunea Animax nu se oprește însă aici. Compania își consolidează poziția și în piața francizelor și va deschide o nouă unitate de acest tip în Alexandria.

Dacă până acum orașele cu peste 100.000 de locuitori au acaparat cea mai mare parte din resursele şi atenţia Animax, mai nou, sunt „interesante" și oraşele cu peste 30.000 de locuitori. „Vrem să intrăm și în orașele mai mici, dar nu singuri, ci alături de un partener local. Avem foarte multe cereri pentru franciză", spune Ionuţ Mareş, directorul operaţional al Animax. În consecință, în 2014, retailerul se extinde în ritm accelerat – 20 de pet shop-uri noi, dintre care 10 în franciză.

Anul acesta, Animax şi-a extins reţeaua de magazine în Bucureşti şi în ţară, lansând magazine de mari dimensiuni. Animax este prezent la nivel naţional cu o reţea de 38 de magazine în Baia Mare, Botoșani, București, Buzău, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Piatra Neamț, Pitești, Sibiu, Suceava și Timișoara. Cel mai recent magazin al brand-ului a fost deschis la Galați și a venit cu un concept inovator pe piața de profil, introducând un centru de îngrijire şi înfrumuseţare canină: Pet Spa & Resort.

Până în 2017, piaţa românească de hrană şi produse de îngrijire pentru animale va avea o rată anuală de creștere de circa 8,5, dublă față de media europeană de 4,4%, potrivit Euromonitor. O altă companie care a atacat acest segment este Husse. Detalii despre acest brand găsești aici.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015