Joyeux Aniversaire, Franchise!

PROFIT system este partener media al Târgului de Franciză de la Paris.
Marți
18.03.2014
Anul acesta, târgul de franciză de la Paris sărbătorește 35 de primăveri. Notați-vă în calendar data de 23 Martie.
 

Orașul îndrăgostiților devine orașul francizei în cea de-a doua parte a lunii martie. În perioada 23-26 martie, Capitala Franței va găzdui cel mai mare târg de franciză din Europa: Franchise Expo Paris. Evenimentul va avea loc la Porte de Versailles și va reuni concepte de franciză din întreaga lume, care își vor prezenta planurile de business. Cele mai multe concepte aparțin domeniilor gatsronomie și hotelier.

Târgul de franciză de la Paris va avea o durată 4 zile, perioadă în care vizitatorii pot intra în contact cu peste 500 de expozanți din 22 de țări. Desigur, va avea loc și o serie interactivă de workshop-uri. Studiile arată că peste 70% dintre vizitatorii evenimentului de la Paris și-au găsit aici o afacere pe care să o dezvolte.

Printre partenerii media ai evenimentului se numără și portalurile deținute de PROFIT system. Reprezentanți ai Franchising.pl și Franchising.cz ne vor transmite informații la cald de la cel mai mare eveniment dedicat francizelor din Europa.

Anul trecut, târgul de franciză de la Paris a atras peste 34.000 de vizitatori. În acest an, organizatorii evenimentului așteaptă un număr similar de vizite. Comparativ cu anul 2012, în 2013, numărul expozanților a crescut cu 7,2%. Este un semn că franciza captează din ce în ce mai multă atenție în Europa, iar PROFIT system nu putea să rateze acest eveniment.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe