Afaceri în ring

Mulți oameni te consideră un om de afaceri care gestionează multe proiecte.
Acesta este doar un zvon pe care l-am auzit atât despre mine, cât și despre fratele meu. De exemplu, dacă cineva ne invită la deschiderea unui restaurant, în mintea oamenilor noi suntem proprietarii acelei afaceri. Am fost întrebat dacă aș vrea să-mi deschid o afacere în gastronomie, însă nu sunt un expert în acest domeniu. Multe persoane consideră că dacă un restaurat poartă numele unei vedete succesul afacerii este garantat. Au fost și destule cazuri în care afacerea s-a dovedit nerentabilă. E ca și cum ai spune că pentru a avea succes în ring este suficient să porți pantaloni scurți și mănuși. Din păcăte însă, nu este așa.
Când a devenit sportul o afacere pentru tine?
După ce am trecut de la boxul pentru amatori la cel profesionist am reușit să eonomisesc banii câștigați în ring. Văd în sport propria mea companie care are doi angajați: un manager și un promotor de box. În box se aplică aceleași principii care sunt importante în afaceri: disciplina, responsabilitatea și angajamentul.
Când ajung să se reflecte performanțele sportive în câștigul financiar?
Depinde de țara în care te afirmi ca sportiv. Infrastructura sportivă este mai avansată în țările dezvoltate. Nu degeaba jucătorii de fotbal și de baseball din Europa și din Statele Unite ale Americii sunt în topul celor mai bine plătiți sportivi din lume.
Când ai câștigat primii tăi bani?
La vârsta de 15 ani, când am fost ghid pentru studenții din alte orașe care veneau în vacanță la Kiev. Salariul meu lunar era de 82 de ruble. Însă nu făceam acest lucru doar pentru bani. În acea perioadă mi-am făcut o mulțime de prieteni și am învățat istoria Kievului. Banii nu sunt foarte relevanți pentru mine. Ei nu reprezintă un scop al muncii mele. Văd banii ca pe un rezultat al muncii mele.
Sursa: https://franchising.ua
Articole citite

Când pui alături o franciză cum este Fibonacci Kids și un partener cu o vastă experiență în lumea sistemelor de siguranță pentru copii și pasionat de cele de educație adaptate viitorului, nu poate fi vorba decât de succes.
Franciza RO este o prezență unică pe piața din România, atât prin concept, cât și prin apartenența la cea mai mare companie autohtonă de comerț cu produse petroliere, OSCAR Downstream.
MBE România este franciza potrivită celor care caută un business cu succes internațional. Este și cazul lui Codrin Baghiu, care a descoperit afacerea la Londra și a deschis propria agenție la Bacău.
Eficiența europeană a brandurilor Ice and Roll și Cake and Roll este dovedită și pe piața din România. Cei mai noi francizați ne confirmă că este o afacere profitabilă.
Michał Wiśniewski, consultant în franciză, ne spune care sunt pașii pe care trebuie să îi facă francizorii pentru a-și extinde afacerea la invel internațional.
Cele mai citite

Cu o experiență de două decenii în cadrul McDonald's România, în 2016, Constantin Puiu a preluat afacerea Hello Donuts și a transformat-o într-un brand innovator, cu identitate puternică și potențial internațional.
Cererea de alimente ecologice este în creștere în toată Europa, creând oportunități pentru inițierea de afaceri agricole durabile, prin intermediul francizei.
Centrul comercial reunește un număr impresionat de brand-uri care se dezvoltă prin franciză.
Știai că există o franciză profitabilă care pregătește copiii, prin joc, pentru provocările viitorului?
Cu două decenii în urmă, românul Andrei Fâciu, creatorul Pizzamania, a avut ambiția nu doar să facă o pizza italiană autentică, ci și să ofere celor pasionați de gastronomie posibilitatea să creeze acest deliciu universal, folosind rețetele originale.
Subiecte populare in Forum
Idei de afaceri în oraşe mici
Mi-as dori sa rasara soarele si in orasele mici...dar din pacate nu prea vad cum...Multumesc pt ideile atat de interesante prezente pe acest site...
Idei de afaceri în oraşe mici
Idei de afaceri foarte interesante .Cei mai tineri si nu numai s-ar putea inspira si succesul nu va intarzia sa apara si va rasari soarele si in orasele mici
Egalitatea de gen generează performanţe mai bune în companii
Teoretic este egalitate dar practica dovedeste cu totul altceva.Pe umerii femeilor ,desi par fragili,apasa responsabilitati duble legate atat de viata profesionala dar si de...
De unde se inspiră românii când aleg numele firmelor
Se inspira din orice..plus ca la imaginatie stam foarte bine:))
De unde se inspiră românii când aleg numele firmelor
Interesant articol..la Bailesti mi se pare ca ar fi nimerit Sf Amza si sper ca nu maimutele ar inspira numele unui salan de infrumusetare
Ce loc ocupă România în topul destinaţiilor preferate de retaileri
Ei sunt cei care pierd si nici nu stiu ce
Ce loc ocupă România în topul destinaţiilor preferate de retaileri
Cei din urma vor fi cei dintai....
Ce loc ocupă România în topul destinaţiilor preferate de retaileri
Bine ca nu suntem spre varful...cozii ,ne multumim si cu mijlocul spre start