2plus2 adună francizaţi în Europa

Centrele after school Şcoala de Matematică 2 plus 2 urmează o programă de cursuri suplimentare, ţinute în grupuri mici, de 1-5 elevi, în cursul după-amiezii.
Miercuri
17.12.2014
Reţeaua 2plus2 Şcoala de Matematică s-a mărit considerabil în acest an şcolar. Aducem franciza şi în România?
 

Şcoala de Matematică 2plus2 este o reţea poloneză de franciză, care dezvoltă centre afterschool pentru elevii care vor să aprofundeze matematica sau au bătăi de cap la această materie. În afară de piaţa mamă, compania a deschis centre în Republica Cehă, Ucraina, Kazahstan şi Serbia, iar în prezent caută un partener în România. Ce avantaje ai dacă alegi să colaborezi cu cei de la Şcoala de Matematică 2plus2? În primul rând vei dezvolta un brand care este pe cale să devină liderul serviciilor de cursuri particulare în Europa de Est, iar în timp vei putea câştiga primul loc pe piaţa cursurilor particulare din România.

Investiția într-un centru 2plus2 se ridică la 1800 euro. Conceptul poate fi dezvoltat cu succes în ţara noastră dacă avem în vedere studiile specialiştilor. Potrivit unui studiu PISA, circa 40% dintre elevii români au dificultăți să citească și să înțeleagă un text și pot rezolva doar exerciții de bază la Matematică.

Franciza Şcoala de Matematică 2plus2 este în plin proces de expansiune. - Am analizat piața învățământului privat din Europa de Est și am considerat că merită să încercăm să ne dezvoltăm aici - spune Marcin Kruszyński, directorul Grupului Educațional 2BLC, compania care dezvoltă rețeaua Școala de Matematică 2plus2.

La începutul acestui an şcolar, conceptul a ajuns şi în Serbia. Primul centru educaţional specializat pe cursurile de matematică, adresate copiilor cu vârsta între 3-19 ani şi-a deschis porţile în al doilea cel mai mare oraş din Serbia, Novi Sad.

Noul francizat al reţelei Şcoala de Matematică 2plus2 din Serbia este un antreprenor cu experienţă, Siniša Ibrahimpašić. Ea are deja în portofoliu două francize: Helen Doron – centre care oferă cursuri de limba engleză şi Husse – franciza specializata pe vânzarea de produse pentru câini şi pisici.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Femeile conduc francizele educaţionale

Este un domeniu in care ar trebui investit pentru ca este vorba de viitorul nostru

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Femeile conduc francizele educaţionale

Domeniul educational este pentru femei ca o manusa,de fapt ele sunt creatoarele si cunosc mai bine copiii

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica nu-i grea totul depinde de dascali iar daca iti merge mintea ajungi sa te distrezi.Am muncit mult ca sa-i descifrez tainele...cine nu a auzit de GHEBA 

4 Declaratii
Final 21.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Asa e..rolul profesorului de matematica e f important si daca de mic nu ai noroc nici mai tarziu nu cred... 

4 Declaratii
Final 20.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Avem tineri destepti care din pacate cand ajung la maturitate ajung sa regrete ca nu s-au nascut in alta tara

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica depinde foarte mult de profesor,de felul cum se face inteles de invatacei,Niciodata nu ai sa intelegi matematica cand cel de la catedra iti spune sa conspectezi de...

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Afacere din propria locuinţă

Investitiile in educatia viitoarei generatii este inestimabila si nobila.Desi raspunsul nu este deloc onorabil pentru noi intrebarea este: ce lasam mostenire generatiilor...

3 Declaratii
Final 27.01.2015
Afacere din propria locuinţă

Copiii sunt atrasi de puzzle-uri , jocuri logice dat la capitolul citit stau prost...Asa eram si noi la varsta copilariei si asa cred ca au fost toti copiii...

3 Declaratii
Final 26.01.2015