Moving Express Militari pune la dispoziţie 1600 m2 dedicaţi sportului,cu următoarele facilităţi: sala de aerobic, zona fitness şi forţă, zona de box, zona cardio, pista de alergare interioară, studio cycling, zona functional training şi zona TRX.
Marţi
03.02.2015
O franciză de fitness cu origini franţuzeşti poate fi dezvoltată cu succes în orice oraş mare din România.
 

În 2010, pe piaţa din România, a apărut brand-ul Club Moving, o franciză a grupului Groupe Moving Franţa. Compania dezvoltă două concepte în ţara noastră, unul cu acelaşi nume: Club Moving şi unul sub denumirea Moving Express. Ambele promovează ideea că sportul trebuie integrat în rutina cotidiană, însă au publicuri ţintă diferite. Club Moving beneficiază de piscină şi de o zonă de spa şi se adresează în special corporatiştilor, iar Moving Express are preţuri mai accesibile, fiind destinat tuturor celor care doresc sa facă sport. Cea mai recentă sală Moving Express a fost deshisă în luna ianuarie în incinta Cora Lujerului din cartierul Militari din Capitală, în urma unei investiţii de 500.000 de euro.

Reţeaua a ajuns astfel la 4 cluburi Moving Express şi tot atâtea Club Moving, în Bucureşti, Otopeni, Cluj, Iaşi, Ploieşti, Bacău, Craiova. Reprezentanţii companiei vor să extindă în acest an reţeaua cu încă 7 cluburi, dintre care 2 în Bucureşti. „Orice oraş mare are potenţial, începând cu Galaţiul şi terminând cu Timişoara”, spune Delia Iliasa, general manager Club Moving România.

Club Moving este lider pe piaţa de fitness din Franţa si operează în sistem de franciză fiind prezent la nivel mondial.  Club Moving România este master francizor pentru România pentru ambele concepte: Club Moving şi Moving Express. „Între Club Moving şi Moving Express diferenţa de investiţie este foarte mare, de la simplu la dublu sau chiar la triplu, prin urmare şi preţurile diferă între cele două concepte”, a explicat pentru Forbes, Delia Iliasa.

Principalii concurenţi ai Club Moving pe piaţa de fitness şi welness din Bucureşti sunt lanţul World Class, Stejarii Country Club şi Pescariu Sports & Spa. Piaţa cluburilor de fitness din România este în creştere, întrucât tot mai mulţi români îşi dau seama de beneficiile pe care le pot aduce exerciţiile fizice şi apelează la serviciile cluburilor de sport.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe