Business de sezon cu pomi de Crăciun

”Un potențial francizat are nevoie să îndeplinească mai multe condiții pentru a deveni partener Silva Group România. Mai exact, să luăm ca exemplu societățile comerciale din zonele urbane ce activează în localități cu o populație de peste 50.000 de locuitori. Evident că cei care vor să ne devină parteneri trebuie să respecte legislația în vigoare legată de comercializarea pomilor de Crăciun. Ca și date logistice, societățile respective trebuie să aibă o suprafață minimă de funcționare de 200 metri pătrați. De asemenea, se percepe o taxă de start în valoare de 5.000 de euro, urmând ca pentru următorii doi ani partenerul să achite doar jumătate din taxa inițială.” Conducerea Silva Group România
Marţi
08.11.2016
Silva Group România asigură francizaților integrarea într-un sistem unitar pentru dezvoltarea unei afaceri profitabile.
 

Sistemul de franciză al Silva Group România (SGR) datează din anul 2009 și are în focus consumatorii din zona urbană, beneficiarii finali ai pomilor de Crăciun. Atenția este focusată către comunitățile ce depășesc 50.000 de locuitori. Începând cu anul 2017, se va putea lucra și cu materia din noile plantații, ceea ce înseamnă orientarea și către localități mai mici din țară.

SGR oferă francizaților posibilitatea mutării francizei dintr-o locație în alta în funcție de oportunitățile de vânzare, asistență tehnică de specialitate privind amenajarea punctelor de lucru, precum și instruirea personalului pentru manipularea utilajelor puse la dispoziție. Efectuează traininguri specializate pentru manageri, seminarii specializate și participarea la conferințe internaționale.

Pentru startul unei francize, Silva Group asigură: o căsuță din lemn de circa 200/300 cm sau 300/400 cm, o freză electrică rotundă pentru așchierea precisă a trunchiului pentru fixarea pomului în suportul special, panouri de gard metalic mobile pentru înconjurarea spațiului de desfacere cu elemente de prindere și stabilizare, mașini electrice de filetat trunchiuri pentru fixarea în suport a pomilor, o mașină manuală de împachetat pomul în plasă.

În perioada Sărbătorilor de Crăciun partenerii beneficiază de cel puțin un articol specializat destinat vânzării promoționale. Toate aceste articole sunt etichetate cu sigla Silva Group, denumirea produsului, instrucțiunile de folosire și îngrijire. De asemenea, se oferă și transportul gratuit al produselor în condiții de siguranță.

Potențialii noștri parteneri vor avea parte de rentabilitatea afacerii în primul rând. Acest lucru va putea fi observat chiar din primul an de colaborare. Din colaborările actuale avem semne că toți francizații noștri au avut o marjă netă satisfăcătoare la încheierea fiecărui sezon”, ne-au comunicat reprezentanții SGR.


Maria Vaschi
ziarist

Subiecte populare in Forum