Lecție de profit din cursuri educative

Potențialul francizat Planet Robot ar trebui să aibă un capital inițial de 30-50 de mii złoți. Francizorul percepe o taxă de licență lunară de 12 la sută din cifra de afaceri. Perioada de recuperare a investiției variază între 6 și 10 luni.
Marţi
22.11.2016
Francizații Planet Robot obțin profit din efectuarea de ateliere pe robotică în școli. Pentru vacanțe au găsit alte soluții.
 

Planet Robot este un workshop interactiv despre robotica pentru copii și tineri organizat de francizor în Polonia. Un exemplu bun și pentru piața românească, unde abundă afacerile mici cu cursuri de robotică organizate pe plan local, dar niciunul dintre acestea nu beneficiază de un brand puternic prin care să ofere siguranță și garanții părinților plătitori. Pe parcursul semestrelor școlare, participanții parcurg programul pe doua nivele - începător și cursuri continue. Costul atelierului de lucru pentru un semestru este în jur de 700 złoți(aproximativ 700 lei în moneda națională), dar francizații sunt liberi să stabilească prețurile pentru elevii lor în funcție de piețele pe care își desfășoară activitatea.

”Prețurile depind de capacitățile, costurile și aranjamentele francizaților. Vom lăsa mână liberă celor care își desfășoară activitățile.În Varșovia și Wroclaw, în cazul în care avem sucursale, pentru cincisprezece întâlniri de două ore ar trebui să plătească aproximativ 700 złoți de persoană. Pentru perioada vacanțelor am stabilit programe de activitate continuă, prin tabere de zi”, spune Michael Kaciak, director de rețea de franciza Planet Robot.

Noțiunea de tabere de zi este mai rar întâlnită în România. Sunt tabere în care părinții își duc copiii dimineața și îi iau la încheierea programului, seara.

În plus față de ateliere și tabere de zi, Planet Robot apare, de asemenea, la evenimente, evenimente în aer liber și petreceri aniversare. Francizatul nu are nevoie să dețină proprietate pentru a fi acceptat în franciză.

Francizatul poate conta pe formarea și susținerea de introducere pe piață sub formă de desene sau modele grafice gata făcute și consiliere în implementarea campaniilor publicitare. Francizorul percepe o taxă de licență lunară de 12 la sută din cifra de afaceri. Perioada de amortizare variază între 6 și 10 luni, în funcție de momentul începerii activităților.

Vrei să fii la curent cu informaţiile despre francize? Abonează-te la newsletterul franchising.info.ro !


Bartal Melinda - Summer Time Travel
Carol Popa
ziarist

Subiecte populare in Forum

Femeile conduc francizele educaţionale

Este un domeniu in care ar trebui investit pentru ca este vorba de viitorul nostru

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Femeile conduc francizele educaţionale

Domeniul educational este pentru femei ca o manusa,de fapt ele sunt creatoarele si cunosc mai bine copiii

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica nu-i grea totul depinde de dascali iar daca iti merge mintea ajungi sa te distrezi.Am muncit mult ca sa-i descifrez tainele...cine nu a auzit de GHEBA 

4 Declaratii
Final 21.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Asa e..rolul profesorului de matematica e f important si daca de mic nu ai noroc nici mai tarziu nu cred... 

4 Declaratii
Final 20.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Avem tineri destepti care din pacate cand ajung la maturitate ajung sa regrete ca nu s-au nascut in alta tara

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica depinde foarte mult de profesor,de felul cum se face inteles de invatacei,Niciodata nu ai sa intelegi matematica cand cel de la catedra iti spune sa conspectezi de...

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Afacere din propria locuinţă

Investitiile in educatia viitoarei generatii este inestimabila si nobila.Desi raspunsul nu este deloc onorabil pentru noi intrebarea este: ce lasam mostenire generatiilor...

3 Declaratii
Final 27.01.2015
Afacere din propria locuinţă

Copiii sunt atrasi de puzzle-uri , jocuri logice dat la capitolul citit stau prost...Asa eram si noi la varsta copilariei si asa cred ca au fost toti copiii...

3 Declaratii
Final 26.01.2015