1st Cafe

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

Sunt un cafegiu, nu unul care bea zece cafele pe zi, ci unul care dorește să își bea cafeaua cu prietenii, spunând și ascultând povești; povești pe care le trăiește fiecare din noi, în fiecare zi.

Totul a început ca o joacă... O joacă de oameni mari pe Facebook.  În 2013, a treia zi a lui martie am “construit” 1st Cafe, o cafenea virtuală pentru prieteni. A fost locul unde încercam - cu o fotografie care de multe ori reprezenta o cafea sau un ceai - să fur zâmbetul cuiva: un prieten sau prieten al unui prieten, abia trezit din somn.

Joaca a continuat, și am ajuns ca după un an și ceva, cafeneaua să aibă peste 2000 de prieteni.

Atunci am decis că trebuie să îmi duc visul mai departe și să încerc să îmi aduc prietenii din spațiul virtual în cel real.

Îmi doresc ca First Cafe să fie locul în care timpul să curgă pentru fiecare dintre voi așa cum vă doriți, aroma cafelei să vă învăluie, iar îmbietorul ceai să vă bucure simțurile.

                                                                                                                         Don Gabre

Așa s-a născut visul de a oferi cea mai bună cafea din oraș, împreună cu o varietate largă de răcoritoare, gustări și delicatese. Scopul nostru este să servim nu doar o ceașcă de cafea, ci o experiență memorabilă. De aceea ne dorim să creăm o comunitate în jurul brandului nostru unde clienții noștri să aștepte cu nerăbdare următoarea vizită, simțindu-se energizați, satisfăcuți și apreciați.

Pasiunea pentru cafea

Credem în oferirea celor mai bune preparate din cafea, folosind cele mai bune ingrediente și metode de preparare calificate, pentru a asigura că fiecare sorbitură este o experiență în sine.

Satisfacția clienților

Ne străduim să depășim așteptările clienților noștri, asigurând o experiență memorabilă care să îi remonteze în clipele grele și să le înalțe spiritul.

Inovație

Continuăm să surprindem și să încântăm clienții noștri cu o varietate de răcoritoare și delicatese care să satisfacă cele mai diverse gusturi.

Comunitate

Prețuim comunitatea pe care o servim și ne propunem să construim relații puternice cu clienții noștri, făcând din cafeaua noastră un loc de întâlnire îndrăgit. Sistemul nostru robust de franciză este conceput pentru a facilita succesul, promovând creșterea și prosperitatea comunității noastre. Aceasta întruchipează angajamentul de a ne extinde și de a împărtăși pasiunea noastră pentru cafea și ospitalitate cu un public cât mai larg.

Dragoste

În centrul afacerii noastre se află dragostea pentru ceea ce facem. Infuzăm această pasiune în fiecare ceașcă de cafea pe care o servim. Motto-ul nostru: “Love at First Sip!”.

Unitati personalizate

2: Constanța

Unitati in sistem de franciza

5: Constanța, Brăila, București.

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

Suport în găsirea și validarea spațiului.

Proiectare pentru amenajare (costul proiectului de amenajare este inclus în taxa de franciză).

Instruirea angajaților.

Sortimente variate de produse și furnizori validați.

Prețuri de achiziție negociate la nivel de rețea.

Echipamentele esențiale sunt furnizate în regim de comodat.

Suport continuu înainte și după deschidere.

Promovare activă de marketing.


Investitie totala, asteptari

Cu o taxă de franciză minimă, de numai 3000 €, oferim cea mai avantajoasă formulă de franciză. Suprafața minimă a unei cafenele poate varia în funcție de numeroși factori iar din experiența noastră investiția totală estimată este cuprinsă între 7.000 € și 10.000 € (la nivelul anului 2023).


Cerinte de baza

Spirit antreprenorial.

Pasiune pentru cafea și clienți multumiți.


Informatii despre francizor

FirstCafe.ro

Constanța, Bd. Tomis 97

0040726345911

franciza@firstcafe.ro

firstcafe.ro

Persoana de contact pentru candidati

Răzvan Băra

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre 1st Cafe.

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.