LG Laundry Lounge

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

LG Laundry Lounge este o marcă de spălătorie cu autoservire care oferă servicii de spălare, uscare și călcare. Conceptul a fost dezvoltat de LG Electronics. Prima spălătorie a fost deschisă în New York în 2012, iar acum antreprenorii din România au posibilitatea de a porni o afacere cu franciza LG Laundry Lounge. Compania croată Bright World, în calitate de beneficiar al francizei Master pentru țările din Europa de Est, va dezvolta rețeaua de franciză și va oferi în mod constant sprijin francizaților individuali "de la idee și până la implementare".

De ce franciza LG Laundry Lounge?

Pentru a deschide o afacere cu franciza LG Laundry Lounge, nu aveți nevoie de multă experiență, de cunoștințe și de bani mulți. Nu este necesar un examen de masterat sau profesional. Este necesară doar îndeplinirea unor cerințe tehnice minime. Având în vedere aceste cerințe, o afacere de spălare a rufelor este o investiție simplă și profitabilă; deschiderea și funcționarea acesteia necesită investiții inițiale mici și forță minimă de muncă; în plus, nu există costuri fixe mari. Serviciile sunt întotdeauna necesare, fapt ce permite o recuperare mai rapidă a investiției. Utilizatorii tipici de spălătorii cu autoservire sunt turiștii, studenții, oamenii fără mașină de spălat proprie, dar și cei ai căror mașini de spălat rufe, de uz casnic, sunt în prezent defecte și cei care au o mașină de spălat, dar folosesc o spălătorie pentru spălarea și uscarea mai rapidă a articolelor cu volum mare, cum ar fi pături, jachete etc.. Pe de altă parte, utilizatorii pot fi și hoteluri, restaurante, companii de curățenie, instituții publice, case de studenți, apartamente în regim hotelier, tabere, porturi de agrement, cămine, case de odihnă, afaceri mici (coafor, saloane de înfrumusețare, ateliere etc.).

Ce are special LG Laundry Lounge?

Calitatea echipamentului și a serviciilor. Deoarece aceste mașini au capacitate mare, se pot spăla articole mai mari, cum ar fi jachete, așternuturi, pături etc.

O atmosferă plăcută. LG Laundry Lounge se străduiește să creeze "atmosfera de acasă". Decorarea interioară și curățenia perfectă a spațiului creează o atmosferă plăcută, iar clienții pot beneficia de internet gratuit, televizor, cafea, sucuri și gustări, un colț de joacă pentru copii - toate pentru a se simți "ca acasă". În timp ce așteaptă, clienții pot să-și plătească taxa cu dispozitivul inteligent sau să utilizeze tablete gratuit.

Automatizare. Metoda de plată la spălătoria LG Laundry Lounge este adaptată pentru monede și carduri. Un alt aspect al automatizării este dozarea automată a detergenților.

Unitati personalizate

Peste 50 de unități proprii, în 12 țări (SUA, China, Italia, Spania, Franța, Filipine, Emiratele Arabe Unite, India, Vietnam, Malaysia, Australia, Chile)

Unitati in sistem de franciza

4 unități în franciză:

 • 2 în Croația (Zagreb și Zadar)
 • 1 în Muntenegru (Podgorica)
 • 1 în Serbia (Belgrad)
Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

Francizorul este compania Bright World, care oferă toate mașinile și piesele de schimb necesare, asigură service-ul, instalarea și manualul de proceduri operaționale, precum și următoarele servicii de asistență:

 • Planificare:
  • plan de afacere
  • analiza necesităților, studiul de fezabilitate, selecția echipamentelor
  • sprijin pentru a începe afacerea
 • Amenajare:
  • proiectul spațiului și instalarea mașinilor
 • Întreținerea mașinilor
 • Suport:
  • de marketing
  • de vânzări

Investitie totala, asteptari

Francizatul nu trebuie să plătească o taxă de franciză regulată; este necesar doar să utilizeze mașinile profesionale LG.

Valoarea investiției depinde de echipamentele alese. Iată două exemple:

Spălătorie auto-service cu 4 mașini de spălat și 4 uscătoare, aparat electronic cu monede și schimbător de bani - investiție totală cca. 20.000 EUR (din care echipamentele costă cca 16.000 EUR, iar proiectul de design interior aproximativ 4.000 EUR)

Spălătorie auto-service cu 2 mașini de spălat, 2 uscătoare, călcător, masă de călcat - investiție totală cca. 12.000 EUR (din care echipamentele costă 10.000 EUR și proiectul de design interior aproximativ 2.000 EUR).

De asemenea, sunt necesare resurse financiare pentru a începe afacerea, mai precis lichidități care vor permite demararea activității.


Cerinte de baza

Cerințele privind locația prevăd un spațiu de minimum 30 de metri pătrați, amplasat într-o zonă aglomerată. Se recomandă să fie o locație suficient de mare, cu trafic sau o locație lângă un magazin cu trafic mare, cu locuri de parcare. De asemenea, spălătoria poate fi deschisă în cămine, în porturi, dormitoare pentru studenți. Spațiul trebuie să respecte cerințele tehnice minime prevăzute de lege.


Informatii despre francizor

Bijeli Svijet d.o.o. (Bright World)

Kranjčevićeva 50, 10000 Zagreb, CROATIA

+385 1 309 18 70

info@brightworld.hr

brightworld.hr

Persoana de contact pentru candidati

Mario Martinek

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre LG Laundry Lounge.

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Afacere cu succes instant /17.06.2020

Pandemia și pasiunea pentru puzzle și bricolaj au dus la inițierea unei afaceri de succes.

Stomatologia viitorului, în franciză /01.06.2020

După mai bine de un deceniu de stomatologie revoluționară, practicată în clinicile Life Dental Spa, fondatorii conceptului au deschis un sistem foarte atractiv de franciză.

Protecție. Profesionalism. Profit. /20.12.2019

Din SUA, franciza Signal 88 Security vine în Europa, pentru a proteja viețile și proprietățile clienților. Cine poate solicita o licență de franciză?

Trei prieteni, două vehicule și trei rute /16.12.2019

Au fost nevoiți să-și înceapă propria afacere, pentru a ajunge la aeroport ușor și confortabil. Așa a luat naștere GoOpti, o companie specializată în transportul de pasageri, care își oferă serviciile în cinci țări astăzi, cu intenția de a extinde rețeaua de franciză și în această regiune.

Serviciile de transport urgent sunt la mare căutare /25.07.2019

Flash Europe, lider european în domeniul serviciilor profesionale de transport urgent lansează un program de franciză în această regiune. Cine poate deveni francizat și ce se așteaptă de la parteneri, ne spune managerul de franciză Frank van Doorn.

Oportunitate de afaceri pe piața transporturilor rapide /03.05.2019

Flash, lider european în furnizarea de servicii de transport profesionale rapide, lansează un nou program de franciză pentru a extinde rețeaua de transportatori și parteneri în Europa.

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.