Skiby Kids - franciza cu îmbrăcăminte pentru copii

Francizatul firmei Skibi Kids nu ar trebui să fie un simplu investitor, ci ar trebui să fie implicat în administrarea zilnică a magazinului. Proprietarii firmei au nevoie de viziune în afaceri, în timp ce experiența în industrie sau în retail nu este o condiție necesară.
Luni
24.07.2017
Skiby Kids este un brand de îmbrăcăminte pentru copii de toate vârstele și pentru toate anotimpurile, care poate fi găsit prin intermediul magazinului on-line sau e-shop-ului.
 

Copiii care își petrec timpul în mod activ sunt mai fericiți, deoarece exercițiile fizice îmbunătățesc dezvoltarea fizicului și a psihicului. Proprietarii firmelor de îmbracăminte din Cehia, precum marca Skibi Kids produc și distribuie de mulți ani îmbrăcăminte pentru tinerii aventurieri. Firma cehă deține 3 magazine și s-a mutat recent în locații mult mai mari. Anul acesta, compania intenționează să caute noi potențiali francizați. Una dintre filialele de franciză este în curs de pregătire și se va deschide anul viitor, în luna septembrie.

"Ne-ar plăcea să deschidem cel puțin încă una sau două locații în franciză, atractive, de aceea încă mai căutăm", spune proprietarul Skibi Kids, doamna Kateřina Princová. Pregătirea înainte de deschidere durează aproximativ șase luni. Îmbrăcămintea pentru copii este produsă în cantitate mai mare în perioada anotimpurilor reci, precum toamna și iarna. Prin urmare, potrivit Kateřinei, vânzarea ar fi mult facilitată dacă francizatul ar deschide un nou magazin la începutul sezonului de iarnă. În felul acesta, firma nu ar fi direct expusă riscului potențial de scădere a vânzărilor în primele luni.
Magazinele trebuie administrate cu grijă
"Proprietarii care dețin magazinele Skibi Kids ar trebui sa diversifice locațiile acestor firme. Potențialii francizați pot identifica, pe baza comenzilor primite în magazinul online, din ce locații provin cei care comandă haine și înțeleg astfel ce locații ar fi potrivite pentru deschiderile de noi magazine", spune primul proprietar al companiei Radotínské, care a fost fondată ca prima sucursală a Centrului local de închiriat biciclete si echipament de ski. Proprietarul era tatăl Kateřinei Princová, cel care a crezut în această afacere. Odată cu selecția de francizați, reprezentanții firmei Skibi Kids lucrează din greu pentru că, deși fracizații sunt interesați de licențele de franciză, ezită din cauza prețurilor.
"Unii au suficienți bani, dar nu doresc să se implice personal și să administreze afacerea de franciză, de aceea nu sunt interesați să coopereze", explică Kateřina Princová. Cei care încep afacerea prin finanțare parțială sunt prudenți, conform experienței Kateřinei. Magazinul de îmbrăcăminte Skiby Kids se face remarcat în orașul în care funcționează, prin intermediul magazinului on-line sau e-shop-ului.

MC
Franchise Consultant
/1/
Vezi mai multe