copii si adolescenti

copii si adolescenti | 03.09.2018

Un bun antreprenor nu este niciodată mulțumit

TulecTrend, singura companie de pe piața cehă care se ocupă cu proiectarea, fabricarea și vânzarea de îmbrăcăminte de marcă și accesorii pentru copii are magazine în 80 de locații din Cehia și Slovacia.

TulecTrend, singura companie de pe piața cehă care se ocupă cu proiectarea, fabricarea și vânzarea de îmbrăcăminte de marcă și accesorii pentru copii are magazine în 80 de locații din Cehia și Slovacia.

copii si adolescenti | 13.04.2018

Cum obții un magazin la cheie TulecTrend

"Există foarte mulți oameni interesați, dar numai unii încheie negocierile cu succes", a declarat Tomáš Tulec, co-proprietar al companiei care produce și vinde îmbrăcăminte pentru copii, sub brand-ul TulecTrend.

copii si adolescenti | 19.03.2018

E simplu când îți place ce faci

Minelei Bašić i-a plăcut întotdeauna să lucreze cu copiii și, de când a devenit parte din familia francizei Jumping Clay, această dorință i s-a împlinit.

copii si adolescenti | 23.02.2018

Fără costuri de licență

Franciza TulecTrend, dedicată copiilor, necesită investiții financiare minime. Tomáš Tulec, Directorul Executiv, ne-a împărtășit elementele atractive ale conceptului.

copii si adolescenti | 19.02.2018

"Plastelina jucăușă" cucerește piețe noi

Jumping Clay, conceptul de magazin și atelier de unde poți cumpăra, dar și unde poți învăța să modelezi figurine din plastelină, a intrat anul trecut pe două noi piețe din regiune.

copii si adolescenti | 05.12.2017

Inspiră, educă, distrează

Franciza dedicată copiilor – JumpingCLAY – sosește în România. Este o oportunitate unică de afaceri care a dezvoltat o nișă proprie în cadrul piețelor educaționale și de divertisment pentru copii.

copii si adolescenti | 30.10.2017

Imaginație fără limite

Mitko Andonov din Macedonia a început să dezvolte franciza Jumping Clay cu puțin timp în urmă. Acesta este un bun exemplu privind implementarea cu succes a acestei afaceri în franciză.

copii si adolescenti | 28.08.2017

Franciza JumpingClay se extinde in regiune

Lanțul de francize JumpingClay a sărbătorit recent un an de afaceri în Croația.

copii si adolescenti | 24.07.2017

Skiby Kids - franciza cu îmbrăcăminte pentru copii

Skiby Kids este un brand de îmbrăcăminte pentru copii de toate vârstele și pentru toate anotimpurile, care poate fi găsit prin intermediul magazinului on-line sau e-shop-ului.

copii si adolescenti | 22.06.2017

BUSINESS ONLINE cu EDITURA MODRÝ SLON

Ați auzit de un cititor care să fie și personajul principal al poveștii pe care o citește? Copiii din întreaga lume pot trăi experiențe aparent imposibile datorită Editurii cehe MODRÝ SLON, care are în același timp și un magazin de cărți.

copii si adolescenti | 03.05.2017

Cum construieşti cel mai puternic brand

LEGO a fost desemnat brand-ul cel mai valoros din întreaga lume. Pe locul al doilea s-a clasat Google, iar pe al treilea Nike.