Cum se poate transforma în afacere un serviciu de înfrumusețare?

La deschiderea oficiala a centrului, clientii au fost rasfatati cu sampanie, cu surprize dulci si cu oferte de nerefuzat, beneficiind de servicii gratuite sau de discount-uri de pana la 50%.
Vineri
01.09.2017
Nomasvello – reteaua de franciza Nr. 1 in lume, in epilare definitiva, a deschis 2 centre noi in franciza, in luna august.
 

Brandul Nomasvello (No+Vello), Liderul Mondial in Epilare Definitiva si Rejuvenare cu IPL continua procesul de extindere nationala!

In luna august 2017, brandul a intrat si pe piata serviciilor premium de infrumusetare din Suceava si Popesti-Leordeni, ajungand sa numere 34 de centre de infrumusetare, deschise in cei 7 ani de existenta. Din totalul saloanelor active, 15 se regasesc in capitala si 19 in orasele mari si medii din tara.

Daca îți dorești să ai propriul tău salon de înfrumusețare, insă nu ai experiența necesară, franciza Nomasvello este soluția ideală. Francizorul te va învăța tot ce trebuie să știi despre management-ul unui astfel de salon, te va ajuta pas cu pas până în momentul deschiderii și va fi alături de tine prin campanii de marketing și prin consiliere ori de câte ori ai nevoie.

Votata in martie 2016 de catre Franchise Direct drept una dintre cele mai profitabile afaceri in sistem de franciza din Europa, franciza No+Vello este Nr 1 pe segmentul de ingrijire personala din Top 100 Francize Mondiale, fiind prezenta in acest clasament 4 ani la rand.

Noul salon Nomasvello din Suceava s-a deschis in Iulius Mall si ofera clientilor servicii premium de Epilare Definitiva si Rejuvenare cu IPL, Terapii Faciale cu tehnologia Proskin si Tratamente Intensive pentru ten.

Salonul Nomasvello din Popesti-Leordeni s-a deschis in complexul rezidential Viva 4 si ofera clientilor servicii premium de Epilare Definitiva si Rejuvenare cu IPL, Curatare Faciala in profunzime cu tehnologia Proskin, Tratamente anticelulitice si de fermitate cu LED, Terapii Faciale cu LED, Albire Dentara BIO si Tratamente Intensive pentru ten.

Prin epilarea definitiva cu IPL se elimina parul de prisos si se trateaza foliculita, in timp ce rejuvenarea cu IPL atenueaza ridurile, petele si urmele de acnee. Tehnologia ProSkin de curatare faciala in profunzime actioneaza pe baza ultrasunetelor si a energiei galvanice, eliminand celulele moarte, excesul de sebum si punctele negre, pentru un ten frumos si sanatos.

Mai mult, specialistii de la Nomasvello Popesti-Leordeni efectueaza si tratamente de infrumusetare cu LED+Estethic, care are la baza tehnologia Photocare. Terapiile cu LED au un triplu rol la nivelul pielii, stimuland circulatia sangelui, drenajul limfelor si activarea sistemului nervos central, pentru eliminarea toxinelor si pentru o digestie optima. Astfel, procedurile corporale cu LED au un efect anticelulitic si de fermitate. Se efectueaza si tratamente faciale cu LED, pentru hidratare intensiva. Mai mult, procedura de albire dentara BIO este singura de pe piata care actioneaza in mod non-invaziv, pe baza unui gel din substante naturale.

La deschiderea oficiala a centrului, clientii au fost rasfatati cu sampanie, cu surprize dulci si cu oferte de nerefuzat, beneficiind de servicii gratuite sau de discount-uri de pana la 50%. Mai mult, primii suceveni care au testat tratamentele au primit cadou o terapie faciala Proskin.

Succesul conceptului No+Vello se bazeaza pe pretul fix si unisex de doar 30 euro pe sedinta, indiferent de zona tratata si pe eficienta ridicata a tratamentelor, care transforma clientii in adevarati promotori ai serviciilor.

Nomasvello Suceava aplica in permanenta o campanie de loializare a clientilor, oferindu-le acestora sedinte gratuite de epilare definitiva pentru fiecare 3 prieteni carora le recomanda serviciile No+Vello. Totodata, clientii primesc si puncte pe cardul de fidelitate, acumulate la fiecare plata, cu care isi pot efectua gratuit anumite tratamente. Mai mult, persoanele care au efectuat un tratament cu IPL beneficiaza de reduceri de 50% la terapiile adiacente cu tehnologia ProSkin.

Pe langa toate aceste avantaje competitive, serviciile Nomasvello Suceava se remarca prin utilizarea unei tehnologii proprii de ultima generatie, prin specialistii acreditati si prin protocolul de lucru international, care asigura eficienta tratamentelor. Un alt atu al brandului este ca ofera tratamente de epilare definitiva si pe piele bronzata, efectuate in conditii de maxima siguranta si eficienta, prin tehnologia Sun&SAFE.

Cele 2 noi centre comercializeaza si produsele profesionale No+Vello pe baza de acizi naturali proprii pielii, potrivite tuturor tipurilor de ten.

Clientii care viziteaza Nomasvello Suceava si Popesti-Leordeni beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive si de diagnoza faciala cu lampa cu ultraviolete.

Dacă vrei să achiziționezi franciza Nomasvello și să ai propriul tău salon de înfrumusețare, trimite o solicitare în acest sens la adresa de email mcoman@profitsystem.ro și iți vom răspunde cât mai curând posibil.


MC
Franchise Consultant