Fereastră deschisă spre imobiliare

Răzvan Cuc - Președinte RE/MAX România / “Ne dorim să schimbăm imaginea agentului imobiliar în România prin oferirea unor servicii excepţionale vânzătorilor şi cumpărătorilor de proprietăţi imobiliare. Credem că acest lucru poate fi realizat prin educarea agenților imobiliari, motiv pentru care am pregătit un program valoros de training special creat şi adaptat pieţei imobiliare din România.”
Vineri
23.11.2018
Vrei să te alături profesioniștilor RE/MAX? Nimic mai simplu. Află care este calea pentru a dezvolta un business de succes în domeniul imobiliar chiar de la Razvan Cuc, Președinte RE/MAX România.
 

Nevoia de educaţie în piaţa imobiliară din România este recunoscută de toţi cei care activează în domeniu, dar şi de publicul larg, care doreşte să aibă acces la cele mai bune servicii în drumul spre încheierea unei tranzacţii cu proprietăţi imobiliare.

Așa cum menționam în articolul din 30 septembrie 2018, în ultimul timp, reprezentanții RE/MAX au observat o accentuare a interesului agenților pentru educație și profesionalizare, tendință care, conform spuselor acestora, se va menține în următorii cinci ani, în paralel cu o creștere permanentă a numărului de agenți. RE/MAX este lider în imobiliare, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înfiinţată în 1973, în Denver, are astăzi peste 125.000 de agenţi afiliaţi, în 8.000 de birouri aflate în peste 100 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în peste 33 de ţări, cu peste 2.000 de birouri şi 22.500 de agenţi, continuând să se extindă intr-un ritm accelerat.

“Ne dorim să schimbăm imaginea agentului imobiliar în România prin oferirea unor servicii excepţionale vânzătorilor şi cumpărătorilor de proprietăţi imobiliare. Credem că acest lucru poate fi realizat prin educarea agenților imobiliari, motiv pentru care am pregătit un program valoros de training special creat şi adaptat pieţei imobiliare din România” – declară Razvan Cuc.

Workshop-ul din Constanța este gratuit și interactiv. Pe parcursul celor 2 ore, se vor atinge subiecte de interes pentru antreprenori, cum ar fi:

  • Piața imobiliară ca oportunitate de busines

  • Modele de business în imobiliare

  • Modele de lucru în consultanță

  • Avantajele francizei imobiliare

  • Detalii despre sistemul RE/MAX

Dacă vrei să te alături profesioniștilor RE/MAX, află care este calea pentru a dezvolta un business de succes în domeniul imobiliar chiar de la Razvan Cuc Razvan Cuc, Președinte RE/MAX România. În data de 27 noiembrie, între orele 17:30 – 19:30, se va desfășura la Constanța ultimul workshop din seria evenimentelor cu tema ”Oportunitatea Francizei Imobiliare”, organizate de francizor în aceasta toamnă. Participarea este gratuită, iar înregistrarea la workshop se poate face pe link-ul https://www.remax.ro/eveniment/49/workshop-gratuit-constanta-oportunitatea-francizei-imobiliare .


Business Development Manager

Subiecte populare in Forum