10 ani de experiență în asigurări

Cătălin Vasile, Director General & Alexandra Brătescu, Director de vânzări / RITTER - Broker de Asigurare și Reasigurare
Luni
15.04.2019
Modelul de franciză RITTER Broker a fost construit, avându-se în vedere și posibilitatea de a crea sinergii cu afaceri deja existente și care activează în zona de Business-to-Consumer.
 

Referindu-ne la activitatea de zi cu zi, brokerul de asigurări RITTER furnizează servicii de consultanță financiară personalizate, oferind fiecărui client produsul de asigurare adecvat necesităților de protecție și posibilităților sale financiare. Cum se întâmplă acest lucru? Pur și simplu pentru că Ritter Broker reprezintă interesele clienților săi în ceea ce privește controlul, administrarea și transferul riscurilor, precum și prin reprezentarea și asistența în negocierea și soluționarea daunelor.

Compania a stabilit colaborări și produse personalizate cu principalele societăți de asigurare prezente în România, iar francizații vor beneficia nu doar de experiența francizorului, ci și de aceste parteneriate, fiind astfel în măsură să-și ajute clienții să aleagă compania de asigurări care să le ofere cele mai bune condiții în raport cu tipul de asigurare pe care îl solicită și care, în același timp, să le garanteze siguranță pentru plasarea riscurilor. "Serviciile de consultanță pe care le oferim au un rol foarte important în reducerea cheltuielilor privind acoperirea riscului și monitorizarea unui program de asigurare" - declară Cătălin Vasile, Director General - RITTER - Broker de Asigurare și Reasigurare. 

Promovând o gamă largă de tipuri de asigurări, Ritter acoperă întreg spectrul de risc ce gravitează în jurul oricărei persoane, fie ea fizică, fie juridică. Francizorul își extinde acum aria de acoperire națională prin dezvoltarea rețelei de franciză. Specialiștii RITTER vin în sprijinul francizaților cu toate cunoștințele dobândite în decursul celor 10 ani de experiență pe piața asigurărilor din România.

De ce să achiziționezi o franciză broker de asigurări? “Asigurarea nu este doar o vânzare – cumpărare a polițelor de asigurare. Contractarea și consumul serviciilor de asigurare necesită profesionalism și anumite cunoștințe din partea consumatorilor. Practica ne demonstrează că este eronată opinia conform căreia poți soluționa problemele ce țin de managementul riscului și de asigurări, fără cunoașterea anumitor aspecte legislative și principii specifice activității de asigurare și managementului de risc. E nevoie de calificare, experiență și abordare profesionistă. Cum să alegi cea mai bună companie dintre cele peste 30 de companii ce activează pe piață? Cum să negociezi o acoperire bună la un preț adecvat? Cum să închei un contract ce ți-ar garanta obținerea despăgubirii din partea asiguratorului? Toate acestea, precum și răspunsurile la alte întrebări intră în competența unui broker de asigurare” – ne împărtășește Cătălin Vasile.

Broker-ului de asigurări îi revine rolul esențial de a ajuta clientul să-și exercite dreptul la liberă alegere, acționând ca intermediar între vânzătorul și consumatorul serviciilor de asigurare. În calitate de francizat RITTER Broker, vei beneficia de avantajul de a lucra ca broker de asigurări alături de un francizor care are o vastă experiență în domeniu, gestionează o paletă extinsă de servicii și a transformat această activitate într-un business de sine stătător.

Alexandra Brătescu, Director de vânzări – RITTER - Broker de Asigurare și Reasigurare, ne spune în direct, într-un interviu înregistrat video, ce trebuie să știi pentru a deveni partener francizat RITTER Broker și cum a fost conceput pachetul de franciză: Cum să începi un parteneriat cu Ritter Broker


Experiență. Profesionalism. Stabilitate. / Colaborarea cu RITTER Broker, în sistem de franciză, îți oferă multiple avantaje.
Business Development Manager