Ucraina deschide ușa francizei spre Europa

Expo Franchise by PROFIT system
Expo Franchise by PROFIT system / Concepte noi de franciză din Ucraina vor fi prezentate la târgul tradițional de franciză organizat de PROFIT system. Anul acesta târgul va avea loc între 17 și 19 octombrie, la Varșovia.
Vineri
19.07.2019
Cea mai mare companie de consultanță pe segmentul francizelor din Europa, PROFIT system, a început cooperarea cu Grupul de Franciză lider din Ucraina.
 

În prezent, PROFIT system dezvoltă concepte de franciză și asigură promovarea francizelor pe portalurile proprii în 15 țări, dintre care 12 sunt în Europa Centrală și de Est / Nord (România, Polonia, Ungaria, Serbia, Cehia, Croația, Slovacia, Slovenia, Macedonia, Ucraina, Lituania, Letonia), la care se adaugă Italia, Rusia și Arabia Saudită. Noul partener ucrainean va facilita intrarea francizorilor străini în Ucraina și, de asemenea, în Kazahstan, unde operează Grupul de franciză.  Pe de altă parte, brandurile ucrainene vor avea acces mai ușor la toate piețele europene din grupul PROFIT system. Contractul dintre cele două companii vizează cooperarea în domeniul consultanței, serviciilor juridice, promovării și francizării. Aceasta ar putea fi o veste bună pentru francizorii români care doresc să se extindă pe piețele din Ucraina și Kazahstan, dar și în alte țări în care Grupul PROFIT system este prezent.

Franchise Group este cea mai mare companie de consultanță în domeniul francizării din Ucraina. Aceasta are ca activitate principală crearea și vânzarea de concepte de franciză. Companiile din Franchise Group operează în mai multe industrii, cum ar fi industria alimentară, a ospitalității și a gastronomiei. "Strategia noastră de dezvoltare se bazează pe achiziția de parteneri locali puternici care deja operează pe piața de franciză" - spune Michał Wiśniewski, CEO al Grupului PROFIT system. "Prin urmare, clienții noștri se pot baza pe suport de specialitate pe diverse piețe europene. În același timp, partenerii noștri, care au adoptat strategia companiei noastre, pot oferi clienților lor asistență privind expansiunea în Europa" - adaugă Michał Wiśniewski.

Rezultate cooperării cu partenerii de franciză din Grupul PROFIT system vor fi vizibile la târgul de franciză din luna octombrie, din Varșovia, unde vor fi introduse mai multe concepte noi, din diverse țări. Grupul PROFIT system este inițiatorul Expo Franchise din Varșovia și anul acesta organizează cea de-a 17-a ediție a târgului.


Cipele, Kristijano Ronaldo
Business Development Manager