Revoluția spațiilor de lucru flexibile

IWG - International Workplace Group / 3.400 de locații, 120 de țări și 1.100 de metropole și orașe, cu peste 2,5 milioane de clienți
Luni
04.11.2019
De ce segmentul spațiilor de lucru flexibile reprezintă o investiție ideală pentru francizați?
 

În contextul a ceea ce mulți numesc revoluția spațiilor de lucru flexibile, francizații își îndreaptă atenția către piața de birouri deservite, pentru noi oportunități lucrative. Studiile arată că trei din zece clădiri de pe fiecare stradă ar putea genera o nouă oportunitate de franciză, în sistem de lucru flexibil sau co-working, așa cum este numit adesea, constituind o industrie în plină expansiune.

O industrie în plină expansiune

Având în vedere că întreprinderile și persoanele fizice folosesc din ce în ce mai mult spații de lucru flexibile, se estimează că industria de coworking va crește cu 24% în fiecare an1. Un studiu2 recent realizat de IWG (compania-mamă a furnizorilor de spații de lucru principale, inclusiv Regus și Spaces) pe un eșantion de 15.000 de lideri de afaceri din 80 de țări, a dezvăluit că majoritatea liderilor de afaceri (85%) cred că munca flexibilă le ajută afacerile să crească și să rămână competitive. În plus, 77% dintre aceștia au considerat că adoptarea coworking-ului, care le-a permis angajaților să lucreze de oriunde, i-a ajutat să recruteze și să păstreze talente de top în rândul angajaților.

De asemenea, având în vedere procentul mare de 50% din angajațiii preconizați să lucreze de la distanță pentru cea mai mare parte a săptămânii de lucru, până în 20223, previziunile sugerează că forța de muncă mobilă, globală, va ajunge la 1,87 miliarde de oameni4. Aceasta reprezintă o oportunitate unică pentru cei din industria francizelor să profite de această tendință în creștere rapidă.

Pe măsură ce tot mai multe persoane par să prefere sistemul de lucru flexibil, cererea de locuri de muncă pentru acestea este în creștere și, pe măsură ce piața imobiliară corporatistă continuă să crească, gigantul imobiliar global JLL estimează că, până la 30% din spațiile imobiliare corporatiste, pot deveni spații de lucru flexibile până în 20305.

Oportunitate de creștere în sistem de franciză

Birourile flexibile au început, fără îndoială, să apară ca o categorie de active în care merită să investești, întrucât oferă nu doar un model de afaceri economic puternic și costuri reduse de angajare, dar și un potențial semnificativ de venit. S-a dovedit deja că modelul de operare este de succes și că oportunitățile de creștere sunt semnificative în regiune și la nivel mondial, în special cu mărcile Regus și Spaces, care sunt recunoscute la nivel mondial și, prin urmare, beneficiază de o bună notorietate.

Acest lucru face ca piața de birouri co-working să fie una dintre cele mai interesante piețe în creștere din lume sau, mai simplu spus, următoarea frontieră este cea a francizei.

Iar fondatorul industriei, Regus, acum parte a IWG, cu brand-urile sale care satisfac orice  cerință și stil, oferă acum și altor antreprenori șansa de a se implica în această industrie.

IWG este prezent în aproape 3.400 de locații, 120 de țări și 1.100 de orașe și metropole din întreaga lume, iar această experiență face ca IWG să fie partenerul ideal de franciză pentru cei care doresc să profite de cererea globală în plină expansiune pentru spații de lucru flexibile.

Arpad Szanto, Head of Franchising la IWG România, a declarat: „Parteneriatul cu IWG oferă proprietarilor de afaceri capacitatea de a fi parte din această poveste de succes și de a profita de cererea uriașă pentru spații de lucru flexible, moderne - una dintre cele mai interesante piețe în creștere din țară."

„Anii noștri de experiență în industrie și rețeaua noastră globală bine pusă la punct ne-au învățat că, pentru a construi un spațiu de lucru flexibil, de calitate, este nevoie de încredere și sprijin. Lucrăm îndeaproape cu francizații noștri pentru a-i ajuta să găsească locația și design-ul adecvat, le împărtășim expertiza noastră operațională și de marketing, precum și sistemul de servicii către clienți, pentru care IWG este recunoscut la nivel global.”

Pentru a afla cum puteți profita de revoluția spațiilor de lucru flexibile, vă invităm să accesați oferta de franciză IWG - International Workplace Group, disponibilă mai jos.

1 Forbes 2017 quoting Emergent Research

2 IWG flexible working survey 2019. Franchise.iwgplc.com.

3 Flexjobs.com, 2017 annual survey.

4 Strategy Analytics.

5 JLL research


IWG - operator global de furnizori lideri de spații de lucru, cu mărci care satisfac orice stil și cerință, cum ar fi Regus sau Spaces. / Imaginați-vă că aveți șansa de a lucra cu industrii de franciză dezvoltate cu mare succes, cum ar fi restaurante sau săli de gimnastică (centre de fitness), la începutul creșterii lor explozive. Acesta este o oportunitate de dezvoltare specială, în sistem de franciză și totodată o posibilitate de a beneficia de profituri semnificative și de randamente atractive de investiție.
COMUNICAT DE PRESĂ

Subiecte populare in Forum