Aceeași calitate premium peste tot, în lume / Există o singură fabrică de ciocolată Leonidas, la Bruxelles, în Belgia. Toate cele peste 1.400 de ciocolaterii Leonidas din lume se aprovizionează de la această fabrică, motiv pentru care fanii Leonidas beneficiază de aceleași produse de calitate, oriunde ar fi în lume.
Joi
12.12.2019
Pralinele Leonidas - un "MUST HAVE" al iubitorilor de calitate și un cadou care nu dă greș niciodată! Ți-ar plăcea să ai propria ciocolaterie Leonidas?
 

Românii aleg ciocolata în funcţie de brand şi de ţara de provenienţă, iar pralinele belgiene, precum Leonidas, se aflâ în topul preferinţelor. Cu o istorie internațională de peste 100 de ani, brandul Leonidas este numărul 1 în lume la vânzarea de ciocolată belgiană de calitate, cu peste 100 de tipuri de praline din 100% unt de ciocolată, comercializate în peste 1400 de ciocolaterii din toată lumea.

În România, Leonidas a deschis prima ciocolaterie în anul 2001, când piața nu era încă pregătită să investească în calitate. Jolyon Salvadore M'Bei este unul dintre cei doi master francizați Leonidas din România, care a crezut în puterea brand-ului și în produsele de calitate pe care acesta le oferă, intuind potențialul pieței locale. Nu era nici ciocolatier, nici comerciant, ci doar un mare consumator de ciocolată. După ce a constatat că în România nu exista ciocolată bună la acea vreme, i-a contactat pe cei de la Leonidas. "Dacă potențialul client nu înțelege că ceea ce cumpără e special, atunci nu văd de ce nu s-ar duce să-și cumpere o ciocolată gata ambalată, cu o durată de viață de 1 an, direct din supermarket. La noi, sortimentul este împrospătat frecvent - la 15 zile în timpul iernii și la 20 de zile în timpul verii. Clienții noștri trebuie să înțeleagă de ce ciocolata Leonidas are acest preț - e o ciocolată cu tradiție, e o ciocolată cu ingrediente de excepție. Nu e un produs care stă la noi, pe raft, luni de zile" - declară Jolyon M'Bei.

Leonidas oferă zeci de modalităţi de ambalare, de la cutii-cadou standard, la ediţii limitate, care se adaptează în funcție de preferințele clientului consumator, fie că este un consumator individual, fie că este consumator colectiv. Pentru că Leonidas se adresează și celor din zona corporate, prin parteneriate realizate cu companii de top din România. Prezenţa la evenimente este o altă modalitate de educare a consumatorului privind beneficiile unui produs de calitate.

Obiceiurile românilor de a face cadouri pentru momentele speciale se asociază în primul rând cu achizițiile de bomboane de ciocolată şi flori. În ceea ce priveşte pralinele, românii sunt consumatori de produse de brand, preţul fiind un criteriu mai puţin important. Cei mai mulți preferă pralinele din import, în special belgiene sau elveţiene, care se identifică cu noţiunea de ciocolată rafinată, de calitate şi, implicit, cu ideea de cadou inspirat, care nu dă greș niciodată.

Leonidas  a deschis în ultimele luni noi ciocolaterii în sistem de franciză, atât în România, cât și în Republica Moldova, pentru a oferi noi experienţe în materie de ciocolată, dar și de cafea, sub conceptul umbrelă Chocolates Cafe, care este momentan promovat doar în anumite locații, unde se pot servi praline, dar și băuturi pe bază de cafea şi ciocolată. S-au deschis astfel Leonidas Chocolates Cafe la Timișoara, în 9 noiembrie, Leonidas Bistrița în 30 noiembrie și Leonidas Brașov în data de 4 decembrie. În Republica Moldova, la Chișinău, Lucian Dicusar a deschis tot în luna decembrie mult visata ciocolaterie Leonidas. "Am învățat filozofia ciocolatei ca pe un crez. Pe lângă gusturi și arome, afacerea cu ciocolată mi-a oferit șansa de a-mi trăi visul la mine acasă. Am primit lecții despre satisfacția lucrului bine făcut, despre sentimentul victoriei și despre responsabilitatea pe care o poartă cu el un produs nou și select" - spune Lucian Dicusar. 

Primul beneficiu pe care trebuie să-l cunoască persoanele interesate să-și deschidă o ciocolaterie este că Leonidas nu percepe taxă de franciză, ceea ce constituie un mare avantaj pentru francizat. De asemenea, nu există redevențe anuale. Trebuie însă să se respecte anumite lucruri de bază, dintre care cele mai importante sunt prospețimea ciocolatei și amenajarea magazinului în culorile brandului. Francizații vor avea afacerea lor, însă vor trebui să respecte regulile impuse de Leonidas. Echipa Leonidas este formată din profesioniști motivați și competenți, care sunt alături de francizați, de la găsirea locației potrivite, decorarea magazinului și până la consiliere privind achiziționarea produselor din sortiment. Francizații beneficiază de pregătirea practică oferită de Leonidas și de ajutor constant, de la suport logistic și până la tehnicile de vânzare.

Detalii privind oferta de franciză Leonidas sunt disponibile aici.

 


Pralinele Leonidas / O emoție dulce, o experiență unică, un cadou de suflet, pentru cei dragi!
Business Development Manager

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015