Saloanele Magic deschid seria parteneriatelor

Gine Andra Aniana Mitricoiu, primul francizat al Saloanelor Magic / Având în vedere că am fost client al saloanelor MAGIC, am fost convinsă, în primul rând, de viziunea de ansamblu a companiei
Vineri
21.02.2020
După doar câteva luni de la deschiderea francizei, Saloanele Magic® și-au găsit primul partener francizat.
 

De la Gine Andra Aniana Mitricoiu aflăm cum s-a hotărât să obțină franciza acestui concept de succes, care se numără, în ultimii ani, printre liderii serviciilor de înfrumusețare.

Prima franciză Magic ! Așadar, ești deschizător de drumuri. Te bucură această titulatură ?

Desigur ! Cred că este important să faci parte dintr-un proiect nou. Pentru mine a fost o provocare, de fiecare dată. Asta înseamnă să te adaptezi, să experimentezi și să înveți lucruri noi.

Ai studiat piața de francize din România sau ai știut din start că vrei franciza Magic ?

Cred că de aproximativ trei ani mă tentează ideea de a franciza, însă nu am stat niciodată să caut efectiv o companie care oferă francize. Pur și simplu, prin faptul că MAGIC oferă o nouă viziune asupra unui salon de înfrumusețare, am zis să trec la fapte.

Cât a durat procesul de selecție ?

De la prima întâlnire, până la semnarea efectivă a contractului a durat trei luni, timp în care am discutat de mai multe ori. Cred că întâlnirile respective au fost etape de testare înainte de acordarea francizei.

Care au fost argumentele care te-au convins să intri în acest parteneriat ?

Așa cum am mai spus, având în vedere că am fost client al saloanelor MAGIC, am fost convinsă, în primul rând, de viziunea de ansamblu a companiei. Apoi, prima întâlnire a fost un element decisiv pentru că mi-am dat seama că există elemente de business și strategie generală de business în comun. Cred că a fost un cumul de factori, atât sub aspect business, cât și non-business.

Cât de permisiv este francizorul în acest parteneriat ?

Ca în orice sistem de franciză, compania mi-a permis să iau decizii care să nu afecteze imaginea, strategia și vizualul saloanelor.

Ce te-a determinat să alegi o franciză Magic ?

Inițial, a fost dorința mea continuă, de trei ani, de a începe un business în sistem de franciză. Ulterior, au fost aspecte privind persoana care să le devină partener francizat.

Ce le-ai recomanda celor care își doresc o franciză Magic ?

Nu știu dacă sunt neapărat în poziția din care să fac recomandări, însă consider că ar trebui să fie open-minded, pozitivi, să aibă un background de antreprenor, să aprecieze în general munca oamenilor, să fie implicați și să aigă un anumit grad de adaptabilitate.

Ce crezi că te-a recomadnat în acest proces de selecție ?

Această întrebare ar fi mai potrivit să fie pusă persoanei care m-a selectat. Dar cred că felul în care văd un business și convingerile personale au reprezentat chimia acestei colaborări.

Una din misiunile de baza ale brandului este să se diferențieze în piață. Poți enumera câteva elemente de diferențiere ?

Vizualul este principalul aspect ce impactează diferit față de celelalte branduri de pe piață. Apoi este strategia de marketing și mai este latura umană care constituie liantul între toate celelalte elemente.

Te oprești la o singură franciză ?

Încă de la început am gândit acest parteneriat pe termen lung. Știu că orice drum nou este însoțit de riscuri, de provocări, însă scopul este să fim parteneri nu doar prin această franciză.

Descrie, într-o singură frază, acest parteneriat.

Este MAGIC atunci când business-ul întâlnește emoția.

Mai multe detalii despre franciza Saloanele Magic® (în ce constă sprijinul francizorului, care este investiția totală și taxa de franciză, profilul francizatului ideal etc.) puteți găsi în oferta de franciză disponibilă pe portalul nostru.


Saloanele Magic, o soluție de succes / Dacă domeniul serviciilor de înfrumusețare te atrage, însă consideri că nu ai suficientă experiență pentru a demara o afacere proprie, franciza Saloanele Magic poate fi o soluție
Ștefan Pricop
Business Development Manager