Concept inovativ la redeschidere / Saloanele Magic vor fi deschise de dimineață până la miezul nopții, iar cel din cartierul Vitan va avea program non-stop
Marţi
12.05.2020
Saloanele Magic sunt pregătite să se redeschidă după ieșirea din starea de necesitate declarată de pandemia de coronavirus, de acestă dată furnizorul de franciză venind cu un concept inovativ.
 

Cele 15 unități care poartă marca Saloanele Magic se vor redeschide pe 15 mai. “A fost o perioadă de letargie pentru mulți antreprenori și  echipele acestora, dar când livrezi servicii de înfrumusețare ai în responsabilitate starea de bine a zeci de mii de doamne și domnișoare, așa că nu ai cum să stai cu brațele încrucișate și să te miști după cum dictează timpul. Trebuie să inovezi, să gândești strategii care să aducă în fața clientului experiențe sigure și frumoase. Întotdeauna am fost fascinați de tehnologie, suntem și rămânem fani digitalizare, fani implementare procese și fluxuri menite să ușureze accesul la serviciile de beauty”, a declarat Dragoș Muller, proprietarul sistemului de franciză Saloanele Magic.

Această perioadă de întrerupere a activității a fost tratată ca o oportunitate, ca pe o șansă pentru schimbare. În limba chineză, cuvântul schimbare are două ideograme. Luate separat, prima are semnificația criză, iar a doua oportunitate. “Ne-am încărcat bateriile și ne-am găsit motivația în parteneriatele pe care le avem. Ne-am demonstrat că suntem apreciați și iubiți. Magic își respectă promisiunile, așa că, din 15 mai, revenim mai performanți, într-o nouă formulă”, a adăugat Dragoș Muller.

Sunt multe noutăți. Saloanele vor fi deschise șapte zile din șapte, de la ora 8:00 până la ora 24:00. Totodată, Salonul Magic Vitan va fi deschis non-stop. Orice serviciu de înfrumusețare va fi oferit la orice oră din zi sau din noapte.

Acum este posibilă și cumpărarea online, din magazinul Magic, aici putând fi găsită o gamă variată de produse destinate doamnelor și domnișoarelor. În plus, Consilier Beauty Digital este menit să identifice nevoile fiecăruia și să-i recomande, dintr-o plajă extinsă de produse, tocmai pe cele care i se potrivesc cel mai bine.

Sunt doar o parte din schimbările gândite de cei de la Saloanele Magic. În curând, spun aceștia, vor lansa un proiect extrem de frumos și de interesant, “menit să revoluționeze această industrie".

Sistemul de franciză Saloanele Magic și-a început activitatea cu 13 ani în urmă și  își consolidează permanent poziția, numărându-se printre liderii serviciilor de înfrumusețare din Capitală. Rețeaua cuprinde 15 saloane, în care lucrează  aproximativ 400 de profesioniști. De curând, franciza Saloanele Magic are și primul partener, care se pregătește de inaugurare.

Mai multe detalii despre franciza Saloanele Magic puteți găsi în oferta disponibilă pe portalul nostru.


Surprize plăcute pentru doamne și domnișoare / Magazinul Magic online și Consilier Beauty Digital, la dispoziția clienților
Ștefan Pricop
Business Development Manager