Finanțează deschiderea afacerii tale

Promoție pentru noii francizați
Promoție pentru noii francizați / Compania de francize de servicii cotidiene Jeff începe anul cu o promoție de interes pentru toți cei care și-au propus să-și pornească propria afacere în acest nou an
Luni
17.01.2022
Compania de francize de servicii cotidiene Jeff începe anul cu o promoție de interes pentru toți cei care și-au propus să-și pornească propria afacere în acest nou an
 

Până la 31 ianuarie, francizații vor beneficia de o reducere de 50% din investiția inițială, necesară pentru deschiderea francizei, plătită la momentul semnării contractului. Restul de 50% va fi plătit în rate lunare convenabile până la deschiderea afacerii, moment în care francizatul nu va mai trebui să plătească alte rate, indiferent de suma rămasă pentru finalizarea investiției inițiale.

Prin această promoție, Jeff încearcă să faciliteze accesul la propria afacere, abordând una dintre principalele bariere în calea intrării, investiția inițială.

Dacă dorești să beneficiezi de această promoție, te rugăm să contactezi Jeff și să ceri mai multe informații.

Despre Jeff

Jeff este o companie care caută să ofere The Good Good Life prin afacerile sale de servicii cotidiene. Modelele sale de franciză integrează tehnologia în serviciile tradiționale pentru a oferi o experiență diferențiată, adaptată consumatorului actual. Compania este prezentă acum în 40 de țări cu peste 1.200 de francizați.

Mr Jeff este franciza care a revoluționat industria spălătoriei. Acesta are un serviciu de colectare și livrare la domiciliu în 48 de ore, care poate fi contractat prin intermediul aplicației Jeff. Utilizatorul este, de asemenea, atras de planurile de abonament, cu patru colectări lunare, care îi garantează că va uita de sarcina obositoare de spălat rufe.

Fit Jeff este centrul de fitness axat pe crearea unei experiențe incredibile. Utilizatorii se bucură de o experiență de tip boutique la un preț accesibil, cu cursuri nelimitate. Modelul de afaceri se axează pe rentabilitate: disciplinele predate (yoga, pilates, HIIT și antrenament funcțional) sunt cele mai solicitate din lume, iar investiția inițială este de până la 6 ori mai mică decât cea a unei săli de sport convenționale, deoarece nu necesită aparate și este nevoie de un spațiu de 75m2. 

Toate aceste servicii se regăsesc în Aplicația Jeff, de pe care utilizatorul își poate rezerva serviciile preferate.

Democratizarea antreprenoriatului

La Jeff, noi încercăm să democratizăm accesul la antreprenoriat, astfel încât oricine să-și poată conduce propria afacere. Dincolo de această promoție, compania le oferă francizaților Business in a Box, o serie de soluții care ajută antreprenorii să-și pornească afacerea.

Printre acestea se numără modelul de afaceri și materialele de instruire — inclusiv accesul la platforma Jeff Academy —, mulțumită cărora nu este necesară experiența în domeniu pentru a începe afacerea. Business in a Box include, de asemenea, materiale de marketing, care îi permit francizatului să fie independent când își lansează propriile promoții, și asistență specializată înainte, în timpul și după deschidere.

În ultimul rând, angajamentul tehnologic al companiei culminează cu Jeff Suite, un software personalizat de gestiune a afacerii, care îți permite să faci față în mod eficient sarcinilor de zi cu zi și să accesezi parametri-cheie ai afacerii, pentru a lua deciziile corecte.

Business Card Mr. Jeff

Sistem inovator de spălătorii, ușor de gestionat și profitabil

Unități în franciză – peste 2.400 în peste 40 de țări

Investiţie minimă: 134.700 lei. Include taxa de franciză (48.000 de lei), amenajarea integrală a unității și echipamentele.


Ștefan Pricop
Business Development Manager
/1/
Vezi mai multe