Liderul mondial No+Vello, deschidere spre noi parteneriate

Nomasvello, o afacere profitabilă și ușor de gestionat / Nomasvello este o afacere la cheie ușor de gestionat, cu cheltuieli fixe minime și cu profitabilitate crescută, care poate fi condusă și de către persoane fără experientă antreprenorială
Joi
10.11.2022
Franciza Nomasvello, specializată în servicii de epilare definitivă și terapii faciale cu laser și IPL, caută parteneri pentru înființarea de noi centre în București și în alte orașe ale țării.
 

No+Vello (Nomasvello) este un brand internațional, desemnat drept franciza numarul 1 pe segmentul de înfrumusețare (conform clasamentului https://www.franquiciadirecta.com/top500/) și are o experiență de peste 15 ani în epilarea definitivă cu LASER DIODA și IPL.

Din anul 2007, brandul a deschis peste o mie de centre la nivel internațional, în Romania fiind prezent din anul 2010. Franciza Nomasvello se adresează atât investitorilor care doresc să obțină un venit pasiv, cât și persoanelor care vor lucreze pentru propriul business, urmăndu-și visul antreprenorial.

Condițiile contractuale ale francizei

Majoritatea francizaților din rețea provin din rândul clientilor No+Vello, care au observant, pe propria piele, eficiența și beneficiile serviciilor de epilare definitivă și care doresc să aibă propriul salon no+vello, pentru a face accesibile aceste tratamente și altor romani și, bineînțeles, pentru a se bucura de profitul aferent afacerii.

Primul pas pentru deschiderea oricărui nou salon este stabilirea unei prime întâlniri între potențialul francizat și francizor, astfel încât să se seteze corect așteptarile ambelor părți și a se stabili dacă există premise pentru un parteneriat de succes. În cadrul acestei întrevederi sunt prezentate punctele forte ale unui business în sistem de franciză, precum și aspectele privind cheltuielile versus încasările lunare, care demonstrează profitabilitatea ridicată a afacerii No+Vello.

Ulterior, se semnează un contract de rezervare de franciză pentru zona/orașul targetat, document care intră în vigoare odată cu achitarea unui avans în valoare de 1.000 de euro+tva. Cu o lună înainte de inaugurarea salonului, se semneaza contractul de franciză, iar francizorul face training-ul de specialitate.

Perioada contractuală este de 5 ani de la data semnării documentului, prețul pachetului de franciza fiind de 39.000 de euro+tva, sumă care se achită în mai multe rate.   

În responsabilitatea francizatului intră găsirea și amenajarea spațiului, care trebuie să aibă cel puțin 40 mp, astfel încât să fie suficient pentru un salon no+vello, dar destul de mic pentru ca chiria lunară să nu fie mare.

Recrutarea personalului care va efectua tratamentele va fi făcută tot de catre francizat, însă francizorul va realiza trainingul specific și va oferi diplomele necesare desfășurării activității.

Spre deosebire de alte francize, care încasează lunar un procent din încasări/profit, brandul no+vello facturează francizaților o sumă fixă, luna de lună, în cuantum de 500 euro (taxa de redevență), respectiv 360 eur (taxa de marketing), bugetul aferent fiind cheltuit și investit în mod transparent.

Astfel, în baza taxelor lunare percepute, franciza de beauty no+vello oferă servicii de marketing național, training periodic pentru noii angajati, suport în gestionarea afacerii,  vizite de auditare, precum și mentenanța echipamentelor, fiind asigurate inclusiv echipamente IPL& laser de rezervă.

Avantajele francizei No+Vello

Franciza no+vello se remarcă, în primul rând, prin poziția de lider mondial pe segmentul de epilare definitivă. Cele peste 600 de centre deschise în 12 țări, de pe trei continente, întăresc, de asemenea, imaginea brandului la nivel internațional.

No+vello este o afacere la cheie ușor de gestionat, cu cheltuieli fixe minime și cu profitabilitate crescută, care poate fi condusă și de către persoane fără experientă antreprenorială.

Echipamentele de lucru sunt de ultima generație, iar pachetul de franciză include tot ce are nevoie un manager de salon pentru ca activitatea a funcționa optim: aparatura și produsele necesare efectuării tratamentelor pentru primele luni, uniformele de lucru, mobilierul, materialele de marketing pentru interior/exterior, precum și know-how-ul și trainingul de specialitate.

Profitul estimat lunar, în condiții normale de funcționare, ajunge până la 10.000 de euro, iar investiția se recuperează rapid, grație cheltuielilor fixe reduse pe care le implică acest business și a interesului din ce în ce mai crescut al românilor pentru serviciile de epilare definitivă.

În plus, echipa No+Vello România, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu și o popularitate pe măsurs succesului înregistrat, oferă rețelei de franciză suport complet și permanent.

Avantajele competitive ale saloanelor de înfrumusețare no+vello

Toate centrele No+Vello au un aspect modern, cu finisaje de înaltă calitate și oferă servicii premium de îngrijire facială și corporală.

Personalul este specializat și instruit după un protocol de lucru internațional, iar echipamentele de lucru utilizate sunt marca proprie și de ultima generație.

Centrele de înfrumusețare Nomasvello pun la dispoziția clienților următoarele tratamente: epilare definitivă customizată - prin conceptul unic FUSION, cu laser diodă și IPL, rejuvenare cu lumină intens pulsată, terapii faciale Proskin și tratamente intensive pentru orice tip de ten, pe baza produselor profesionale Nomasvello.  Mai mult, unele saloane oferă și proceduri faciale și de remodelare corporală cu tehnologia LED+Esthetic. Toate aceste servicii inovatoare sunt unisex și reprezintă soluția non-invazivă pentru rezolvarea unor probleme medicale precum: foliculita, ridurile, petele și urmele de la acnee. În plus, brandul Nomasvello deține un protocol de lucru patentat, denumit Sun&Safe, care permite epilarea definitivă și pe piele bronzată, în condiții de maximă siguranță si eficiență.

Saloanele No+Vello pun clienții pe primul loc, având active campanii de fidelizare a acestora, facilitând accesul la oferte lunare și la abonamente deosebit de avantajoase.

Sub deviza ”Frumusețea se îngrijește”, specialiștii Nomasvello oferă în dar frumusețe, toți cei care își doresc aceste servicii putând beneficia gratuit de o testare a epilării definitive și de o diagnoză facială Woodlamp.

În 2023, rețeaua Nomasvello va continua extinderea cu noi centre, propunandu-și să fie prezentă, cu cel puțin un salon de înfrumusețare, în toate orașele mari și medii din țară.

Cei interesați de franciza No+Vello pot afla mai multe de pe site-ul nomasvello.ro, de pe conturile de Social Media ale Nomasvello România sau scriindu-ne pe adresa de e-mail office@nomasvello.ro.

Așadar, franciza Nomasvello poate fi o afacere ideală pentru cei pasionați de domeniul sănătății și frumuseții.

 


Echipa Nomasvello, mereu aproape de parteneri / Echipa No+Vello România, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu și o popularitate pe măsurs succesului înregistrat, oferă rețelei de franciză suport complet și permanent
Ștefan Pricop
Business Development Manager