Nomasvello, o extindere așteptată

Nomasvello deschide un nou salon
Nomasvello deschide un nou salon / La salonul din Otopeni, ca și în celelalte locuri din țară, Nomasvello, numărul 1 mondial în centre de epilare definitivă cu Laser & IPL, oferă clienților săi servicii premium de înfrumusețare, efectuate doar de specialiști în domeniu și cu aparatură de ultimă generație.
Marţi
21.02.2023
Franciza Nomasvello, numărul 1 mondial în centre de epilare definitivă cu Laser & IPL, deschide un nou salon în orașul Otopeni.
 

Noul salon, care va fi inagurat vineri, 24 februarie a.c., pe strada 23 August nr. 107, din localitatea ilfoveană, oferă clienților săi servicii premium de înfrumusețare, efectuate doar de specialiști în domeniu, cu aparatura no+vello de ultimă generație.

Tratamentele disponibile în noul amplasament sunt: epilare definitivă customizată FUSION-Laser+IPL, terapii faciale de rejuvenare cu lumina intens pulsată, curățare facială în profunzime cu tehnologia Proskin și tratamente intensive pentru orice tip de ten, cu o gamă largă de produse dermato-cosmetice no+vello. Aceste servicii reprezintă soluția non-invazivă pentru rezolvarea unor probleme medicale precum foliculita, ridurile, petele sau urmele de acnee. Mai mult, brandul Nomasvello deține un protocol de lucru patentat, denumit Sun&Safe, care permite epilarea definitivă și pe piele bronzată, în condiții de maximă siguranță și eficiență.

Brandul Nomasvello a fost înfiinţat în anul 2007, în Spania și în prezent numără peste 600 de centre, în 15 ţări de pe trei continente și mai mult de un milion de clienți mulțumiți. De șapte ani, No+Vello este prezent în Top 100 Cele mai Bune Francize din Lume, dominând segmentul SPA, de Îngrijire Personală.

Pe piața din România, acest brand activeaza din 2010, cu centre deschise atât în București, cât și în principalele orașe din țară.

Nomasvello Otopeni își așteaptă primii clienți, la deschiderea oficială din 24 februarie a.c., cu surprize dulci, premii atractive și cu o campanie de loializare bazată pe oferte speciale, cu un discount de până la 50%. Totodată, toți clienții interesați de serviciile no+vello beneficiază GRATUIT de: testarea epilării definitive, o diagnoză facială Woodlamp și un plan de tratament personalizat, în conformitate cu nevoile pielii lor.


Ștefan Pricop
Business Development Manager