Vedete la o inaugurare Nomasvello
Vedete la o inaugurare Nomasvello / Prezența unor vedete la lansarea salonului Nomasvello Otopeni
Luni
27.03.2023
Ce poate fi mai benefic pentru o franciză decât prezența unor persoane cu notorietate la un eveniment al liderului mondial în centre de epilare definitivă, adică Nomasvello?
 

Recent, Franciza Nomasvello, numărul 1 mondial în centre de epilare definitivă cu Laser & IPL (conform datelor publicate de Franquicia Directa – Europe Top 500) a deschis un nou salon modern în orașul Otopeni.

La inaugurarea Nomasvello Otopeni au participat vedete precum Majda Aboulumosha, Larisa Iordache, Roxana Nemes, Maria Constantin, dar și influenceri de beauty. Evenimentul a fost presarat cu surprize dulci, cadouri pentru primii clienti si o campanie de loializare, bazata pe oferte speciale, cu pana la 50% discount.  

Toti clientii interesati de serviciile No+vello Otopeni au avut parte, gratuit, de testarea epilării definitive, de o diagnoză facială Woodlamp și de un plan de tratament personalizat, în conformitate cu nevoile pielii lor.

Noul centru, situat pe strada 23 August, nr. 107 din orașul ilfovean, oferă clienților săi servicii premium de înfrumusețare, efectuate doar de specialiști în domeniu, cu aparatură no+vello de ultima generație.

Tratamentele disponibile în noul salon sunt: epilare definitivă costumizată FUSION – Laser + IPL, terapii faciale de rejuvenare cu lumină intens pulsată, curățare facială în profunzime cu tehnologia Proskin și tratamente intensive pentru orice tip de ten, cu o gamă largă de produse dermato-cosmetice no+vello. Aceste servicii reprezintă soluția non-invazivă pentru rezolvarea unor probleme medicale precum foliculita, ridurile, petele sau urmele de la acnee. Mai mult, brandul Nomasvello deține un protocol de lucru patentat, denumit Sun&Safe, care permite epilarea definitivă și pe piele bronzată, în condiții de maximă siguranță și eficiență.       

Brandul Nomasvello a fost înfiinţat în anul 2007, în Spania, iar în prezent numară peste 600 de centre care se regăsesc în 15 țări de pe trei continente, dar și mai mult de un milion de clienți mulțumiți. De asemenea, No+Vello este, de șapte ani, prezent în Top 100 Cele mai Bune Francize din Lume, dominand segmentul SPA, de Îngrijire Personală.

Pe piața din România, acest brand activează din 2010, cu centre deschise atât în București, cât și în principalele orașe din țară.

Franciza internațională Nomasvello, care are o mare perspectivă de dezvoltare și atuuri internaționale care dovedesc această tendință, își dorește să aibă - și în România - noi parteneri mulțumiți de rezultatele afilierii la cea mai bună afacere în domeniul epilării definitive, din ce în ce mai căutată de o categorie tot mai extinsă de clienți.


Ștefan Pricop
Business Development Manager