Noul centru al francizei Nomasvello, confirmare a calității
Noul centru al francizei Nomasvello, confirmare a calității / Noul salon deschis de franciza Nomasvello în ansamblul rezidențial Cosmopolis este o confirmare a calității numărului 1 mondial în centre de epilare definitive cu Laser & IPL
Joi
12.10.2023
Franciza Nomasvello, numarul 1 mondial în centre de epilare definitivă cu Laser & IPL, a deschis un nou salon în ansamblul rezidențial Cosmopolis.
 

La inaugurarea Nomasvello Cosmopolis au participat vedete precum Majda Aboulumosha, Larisa Iordache, Flavia Mihășan, Maria Constantin, dar și influenceri de beauty. Evenimentul a fost presarat cu surprize dulci, cadouri pentru primii clienți și o campanie de loializare, bazată pe oferte speciale, cu până la 50% discount. Totodată, toți clienții interesați de serviciile No+vello Cosmopolis au beneficiat gratuit de testarea epilării definitive și de un plan de tratament personalizat pe nevoile pielii lor.

Nomasvello Cosmopolis din Strip Mall Cosmopolis (Centura București, Ștefăneștii de Jos) oferă clienților săi servicii premium de înfrumuseţare, efectuate doar de specialiști în domeniu, cu aparatură no+vello de ultimă generație.

Tratamentele disponibile în noul salon sunt: epilare definitivă customizată FUSION - Laser+IPL, terapii faciale de rejuvenare cu lumină intens pulsată, curățare facială în profunzime cu tehnologia Proskin și tratamente intensive pentru orice tip de ten, cu o gamă largă de produse dermato-cosmetice no+vello. Aceste servicii reprezintă soluția non-invazivă pentru rezolvarea unor probleme medicale, precum: foliculita, ridurile, petele sau urmele de la acnee. Mai mult, brandul Nomasvello deține un protocol de lucru patentat, denumit Sun&Safe, care permite epilarea definitivă și pe piele bronzată, în condiții de maximă siguranță și eficienţă.

Brandul Nomasvello, numarul 1 mondial în centre de epilare definitivă cu Laser & IPL  - conform datelor publicate de Franquicia Directa – Europe Top 500, a fost înfiinţat în anul 2007, în Spania și în prezent are peste 600 de centre în 15 ţări de pe trei continente și mai mult de un milion de clienți mulțumiți.

De șapte ani, No+Vello este prezent în Top 100 Cele mai Bune Francize din Lume, dominând segmentul SPA, de Îngrijire Personală. Pe piața din Romania, acest brand activează din 2010, cu centre deschise atât în București, cât și în principalele orașe din țară.


Ștefan Pricop
Business Development Manager