Un concept reconstruiește educația copiilor
Ca peste tot în lume, părinții din România își doresc un viitor mai bun pentru copiii lor. Sistemul de franciză Edukido oferă o cale de dezvoltare a abilităților celor mici, cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani. Copiii pot pot dobândi cunoștințe complexe într-un mediu creativ unde li se explică elemente de bază. Edukido poate fi considerat ca fiind o instituție de învățământ în care preșcolarii și școlarii sunt pregătiți pentru un mod de gândire superior vârstei pe care o au. Scopul este ca ei să își dezvolte abilitățile logice, însușindu-și principii științifice și tehnologice de bază în timp ce, de exemplu, asamblează un robot sau un vehicul din piese LEGO.
Franciza, dovedit profitabilă, pleacă de la faptul că în zilele noastre este o provocare din ce în ce mai mare să-i conectezi pe cei mici cu realitățile curente. Părinții, dar într-o oarecare măsură și copiii, constată că curricumul din instituțiile clasice de învățământ a rămas cu câteva decenii în urmă și că cei mici nu beneficiază de pregătirea practică necesară pentru ca, în viitor, să se poată adapta ușor la cerințele locului de muncă sau să dezvolte cu success propria afacere. Prin urmare, nu este de mirare că tot mai multe familii aleg ca cei mici să-și continue educația după-amiaza, astfel încât să poată compensa, cel puțin parțial, educația incompletă dobândită în sistemul tradițional.
Spre deosebire de o școală de programare, de exemplu, tipul de educație oferit de Edukido este deosebit de eficient pentru tineri, care capătă abilități practice prin construcții spațiale. Lecțiile constau în scurte videoclipuri introductive, urmate de exerciții practice, fără instrucțiuni specifice. În consecință, timpul petrecut în Edukido este mai mult despre experimentare, conversație și gândire, decât despre prelegeri rigide, unidirecționale, transmise de la catedră.
Metodologia nu este dependentă de disciplină, ci este menită să completeze și să dezvolte domenii care lipsesc din programele majorității sistemelor educaționale într-un mod menit să completeze pregătirea școlară. În același timp, oferă un răspuns la provocările actuale ale noilor generații și oferă o oportunitate de a căpăta abilități relevante în mod creativ și ludic. În plus, copiii se pot confrunta cu subiecte de actualitate, de exemplu energii regenerabile, logica inginerească, gravitație, poduri, nave spațiale etc. și face ca modul de funcționare să devină ușor de învățat, cu ajutorul pieselor LEGO.
Datorită metodei sale eficiente de lucru cu cei mici, rețeaua poloneză a câștigat sprijinul Uniunii Europene pentru extindere. În consecință, caută noi parteneri în statele europene. Pe lângă Croația și Macedonia, în ultimul an sunt planificate deschideri de unități în regiunea Europei Centrale. Spațiul redus pentru desfășurarea oreșor și posibilitatea închirierii acestuia (inclusiv într-o sală obișnută de cursuri), permit antreprenorilor, instructorilor și formatorilor beneficiary de start-up să se alăture cu succes rețelei Edukido.
Sistemul de franciză Edukido oferă o oportunitate unică pentru toți cei care își doresc să înceapă o afacere dovedit profitabilă în domeniul educației.
Articole citite
Antreprenorii români au posibilitatea să devină parteneri ai francizei Edukido, care dezvoltă cu succes un concept educațional nou, total diferit de cel tradițional.
Compania Edukido, care pregătește tinerii pentru provocările viitorului, folosindu-se de joc în locul transmiterii de cunoștințe lexicale învechite, caută parteneri în România.
Compania Edukido, care pregătește tinerii pentru provocările viitorului, folosindu-se de joc în locul transmiterii de cunoștințe lexicale învechite, caută parteneri în România.
Compania Edukido, care pregătește tinerii pentru provocările viitorului, folosindu-se de joc în locul transmiterii de cunoștințe lexicale învechite, caută parteneri în România.
Știai că există o franciză profitabilă care pregătește copiii, prin joc, pentru provocările viitorului?
Cele mai citite
Ai visat vreodată să-ți creezi propriul sanctuar al frumuseții? Cu fondurile europene și franciza Nomasvello, acest vis poate deveni realitate.
O franciză, cum este Fun Science – Profesorii Trăsniți, poate schimba o viață. Așa s-a întâmplat în cazul Irinei Bogdan, fost manager bancar de succes timp de aproape două decenii.
Ciorbe și Plăcinte, unul dintre cele mai îndrăgite lanțuri de restaurante din București, a deschis o nouă locație, ca parte a unei strategii de extindere în cadrul comunităților urbane.
Trendul redescoperii vechilor meșteșuguri este validat de extinderea francizei Wash Shoes, care așteaptă ca noi parteneri să i se alăture.
Dacă vrei sa-ți deschizi o franciză bancară trebuie să ai experiență în vânzări sau să fi lucrat într-o bancă sau o societate de asigurări.
Subiecte populare in Forum
Femeile conduc francizele educaţionale
Este un domeniu in care ar trebui investit pentru ca este vorba de viitorul nostru
Femeile conduc francizele educaţionale
Domeniul educational este pentru femei ca o manusa,de fapt ele sunt creatoarele si cunosc mai bine copiii
Când matematica nu e Bau-Bau
Matematica nu-i grea totul depinde de dascali iar daca iti merge mintea ajungi sa te distrezi.Am muncit mult ca sa-i descifrez tainele...cine nu a auzit de GHEBA
Când matematica nu e Bau-Bau
Asa e..rolul profesorului de matematica e f important si daca de mic nu ai noroc nici mai tarziu nu cred...
Când matematica nu e Bau-Bau
Avem tineri destepti care din pacate cand ajung la maturitate ajung sa regrete ca nu s-au nascut in alta tara
Când matematica nu e Bau-Bau
Matematica depinde foarte mult de profesor,de felul cum se face inteles de invatacei,Niciodata nu ai sa intelegi matematica cand cel de la catedra iti spune sa conspectezi de...
Afacere din propria locuinţă
Investitiile in educatia viitoarei generatii este inestimabila si nobila.Desi raspunsul nu este deloc onorabil pentru noi intrebarea este: ce lasam mostenire generatiilor...
Afacere din propria locuinţă
Copiii sunt atrasi de puzzle-uri , jocuri logice dat la capitolul citit stau prost...Asa eram si noi la varsta copilariei si asa cred ca au fost toti copiii...