Cheia succesului, sprijinirea francizatului
Cheia succesului, sprijinirea francizatului / DepilConcept a conceput o structură de asistență profesională, meticuloasă și bine concepută, pentru a vă oferi o afacere de succes
Luni
10.06.2024
Dacă doriți să investiți într-o afacere de succes și să faceți parte dintr-un lanț inteligent unic pe piață, alăturați-vă DepilConcept.
 

Brandul portughez, creat în 2007, pune la dispoziția tuturor tratamente permanente de epilare și fototerapie, precum și pentru a oferi programe de tratament personalizate pentru fiecare obiectiv specific, la un cost inteligent. DepilConcept utilizează tehnologii cu diode laser și IPL pentru îndepărtarea permanentă a părului de pe corp și față. Tehnologia IPL permite, de asemenea, realizarea de fototerapii corporale și de față, cum ar fi a vaselor capilare, petelor, acneei, ridurilor, pielii lăsate și rozaceei.

Pe lângă varietatea de tratamente, DepilConcept este singurul lanț de epilare cu laser care oferă un certificat de garanție clienților săi, asigurând calitatea și eficiența serviciilor prestate.

Concept nou, calitate și eficiență dovedite

DepilConcept reprezintă un nou concept de estetică și fototerapie cu calitate, rezultate și, mai ales, prețuri accesibile. Afacerea este ușor de gestionat, nu este necesară nici o experiență în estetică. Structura resurselor umane necesare, dar și investiția, sunt reduse. Marca oferă instruire completă și constantă, suport operațional și de marketing. De asemenea, toți profesioniștii săi sunt specializați și instruiți, ceea ce reprezintă un risc scăzut și o mai mare rată de succes pentru francizați.

DepilConcept a demonstrat o creștere rapidă a rețelei de clinici, devenind lider de piață în Portugalia și Polonia și fiind prezent și în Brazilia, Serbia, Irlanda, Republica Cehă, Slovacia și Kosovo. GrupoConcept are peste 230 de clinici din întreaga lume.

În 2017, DepilConcept și-a implementat propria marcă de produse cosmetice, Concept +, care a asigurat o calitate superioară a serviciilor furnizate.

În prezent, afacerea are o creștere stabilă, peste 90% din rețelele de francize ale mărcii aflându-se deja în al doilea contract, care se transformă într-o rentabilitate rapidă a investiției și demonstrează o stabilitate mare.

Compania este în căutare de noi master francizați, precum și de francizaților obișnuiți din Europa și din lume. Depil Concept a acumulat 17 ani de creștere a profitului datorită strategiei lor bine definite de satisfacție a clienților. Acesta este singurul lanț de epilare cu laser care oferă un certificat de garanție pentru clienții lor și a deservit peste 250 de mii de clienți la nivel global. În plus, DepilConcept este singura marcă de fotoepilare care a primit premiul „Cel mai bun sprijin pentru rețea”,  de către IFF – Franchising Information Institute.


Ștefan Pricop
Business Development Manager